Behandelingen

SkinPen behandeling

Wilt u de huid in de diepte vernieuwen, zónder oppervlakkige schade aan te richten en met minimale downtime? Maak dan kennis met de nieuwe SkinPen micro-needling behandeling op basis van Collageen Inductie Therapie.

De behandeling

Medische SkinPen micro-needling behandeling

De SkinPen is een medische micro-needling systeem. Het is tevens goedgekeurd voor het veilig en effectief behandelen van acné littekens. De behandeling is geschikt voor het verstevigen en egaliseren van de huid door het stimuleren van fibroblasten, die collageen en elastine aanmaken. Ook fijne lijntjes verminderen of verdwijnen en poriën verfijnen met behulp van de medische micro-needling behandelingen

Gratis consult aanvragen
SkinPen micro needling | BLOY Institute Amsterdam

Hoe werkt medisch micro-needling?
Met medisch micro-needling worden door middel van hele kleine steriele naaldjes die vibrerend in de huid terecht komen, kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen en elastine wordt aangemaakt. De huid wordt hierdoor steviger en voller en de huidteint egaler, frisser en stralender. Medisch micro-needling is effectief en zorgt voor een zichtbaar resultaat.

Hoe verloopt een behandeling?
Er wordt gestart met het reinigen van de huid. Vervolgens wordt een dunne laag Skinfuse Lift HG aangebracht om de huid te beschermen tegen schuren en wrijven tijdens de behandeling. Tijdens de behandeling voelt u een vibrerende prikkeling op de huid. Afhankelijk van hoe diep we werken kunt u een licht pijnlijk of prikkelend gevoel ervaren. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten

Wanneer kiest u voor micro-needling met de SkinPen?
Een SkinPen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:

  • Acné littekens
  • Fijne lijntjes
  • Pigmentvlekjes
  • Doffe huid
  • Grove huidstructuur
  • Striae / striemen
  • Vergrote poriën
  • Verslapte huid

Heeft de behandeling een downtime?
Afhankelijk van het behandelde gebied en de intensiteit van de behandeling zal de huid er wat roder uitzien en warm / prikkelend aanvoelen. Dit gevoel zal na enkele uren al afnemen. De herstel periode is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling. Na de behandeling krijgt u 2 nazorgproducten mee om het herstel te bevorderen. Deze producten zijn in de prijs inbegrepen. De huidtherapeute zal u uitleggen hoe u de producten dient te gebruiken.

Na enkele dagen kan de huid lichte schilfering vertonen door de afstoting van dode huidcellen. Aanvankelijk kan de nieuwe huid wat lichter van kleur zijn in vergelijking met de niet behandelde huid. Na verloop van tijd kleurt dit bij.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Voor een optimaal resultaat zijn 3 tot 6 behandelingen nodig met een interval van 4 weken.

Wanneer zie ik resultaat?
Na iedere behandeling ziet u verbetering. Ongeveer 4 weken na een SkinPen kuur zullen de eerste echte huidverbeteringen zichtbaar zijn. Het aanmaakproces van collageen en de uitwerking hiervan, kan echter tot een jaar doorwerken.

Prijs
Prijs per behandeling: € 195,00

Vergoeding voor littekens

Behandelingen voor littekens worden door de meeste zorgverzekeraars (deels) vergoed. Wilt u meer informatie over vergoedingen en wilt u weten of de Skinpen behandeling wordt vergoed? Bekijk dan deze pagina of neem contact op met uw eigen zorgverzekeraar.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken