Skip to main content
Behandelingen

PCA retinol peeling bij BLOY Institute Amsterdam

De meest geschikte kandidaten voor deze actieve retinol behandeling zijn mensen met een normale huid en een goede weerstand. 6% Pure Retinol Peel geeft dramatische en snelle huidverjonging. Dankzij aanvullende antioxidanten wordt de huid beschermd tegen beschadiging door vrije radicalen. De huid wordt zichtbaar gladder, helderder en gelijkmatiger.

De behandeling

Nieuw in het PCA assortiment: 6% Pure Retinol

Oogt je huid dof en heb je last van een vlekkerige huidstructuur? Je kunt bij ons terecht voor de populaire 6% Pure Retinol Peeling van PCA. Wij adviseren een kuur van 3 behandelingen in de kliniek. Daarnaast adviseren wij u een Intensive Brightening Behandeling voor thuis. Na de derde sessie bent u verzekerd van een fris jonger ogende en meer egale huid!

Wat is Retinol en wat zit er in de Peeling:
De PCA Skin Retinol Peeling 6% bestaat uit 6% retinol gecombineerd met anti-oxidanten uit onder andere Calendula, Olijf, Silybum Marianum en tocopherol. Retinol is een vitamine A en dit stofje kan wonderen voor de huid doen en het helpt om rimpels tegen te gaan en reeds zichtbare rimpels te vervagen. Omdat Retinol heel krachtig (en effectief) is, is dit goedje niet zomaar in de winkel verkrijgbaar, daarom is het belangrijk om het uitsluitend onder toezicht van en in overleg met uw cosmetisch arts toe te passen.

Voor wie is de PCA 6% Pure Retinol Peeling geschikt:
De peeling is voornamelijk geschikt voor de huid die last heeft van pigmentatie, een rokershuid of een zonbeschadigde huid. De peeling helpt ook mooi om rimpeltjes te verzachten en bij het vervagen van acne littekens.

De behandeling
De behandeling is comfortabel en kan hooguit wat prikkerig aanvoelen. Op wat roodheid na zult u verder weinig last hebben van bijwerkingen en herstelt de huid zich doorgaans snel zonder irritatie. Na een paar dagen kunt u wel wat last krijgen van vervelling, dit betekent dat de celdeling in gang is gezet met een nieuwe en gladdere huid als resultaat.

De Brightening Behandeling
De Brightening Behandeling voor thuis is een retinol product voor de nacht die helpt om de huid verder te verstrakken en kleurverschillen te verbeteren. Daarnaast werkt het meteen als een mooie anti aging crème.

Waar moet ik rekening mee houden:
Wij adviseren om SPF-producten te gebruiken en blootstelling aan de zon minimaal 1 week voor en 1 week na de behandeling te vermijden, dit om verkleuring van de huid tegen te gaan. Daarnaast mag u een week voor de behandeling geen andere retinol producten gebruiken.

Hoeveel behandelingen:
Voor een optimaal resultaat raden wij een behandeling van 3 sessies aan in combinatie met de Brightening Behandeling voor thuis.

Het resultaat
Door de combinatie van de peelings en de Brightening Behandeling voor thuisgebruik zal de kleur van de huid aanzienlijk verhelderen en verstrakken. Ook voor wie last heeft van een droge huid is deze peeling erg aan te raden vanwege het hydraterende karakter. Het algehele resultaat is een stralend gezonde en gladde huid met meer volume en een verbeterde huidskleur. Door de aanvullende antioxidanten wordt de huid tevens beschermd tegen beschadiging door vrije radicalen.

PCA Reinol Peeling | BLOY Institute

Vergoeding voor PCA Retinol Peeling

Wilt u weten of de PCA Retinol Peeling ook wordt vergoed? Bekijk dan deze pagina of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken