Behandelingen

Fotona Dynamis 4D®

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Nog een pluspunt: de behandeling levert langdurige resultaten op zodat je er lang plezier van hebt! De Fotona4D® laser is dé laser voor ontharingsbehandelingen.

Ontharingsbehandeling

Voor onze laser ontharingsbehandeling maken we gebruik van de Nd:YAG-laser. Dit specifieke laserlicht is efficiënter dan de andere traditionele methoden voor haarvermindering via laser. De populariteit van deze methode is te danken aan de vele voordelen en het feit dat het op alle huidtypes werkt in tegenstelling tot de normale methoden voor laserontharing. Er worden voldoende hoeveelheden laserpulsen van hoge intensiteit afgegeven in een korte tijdsperiode (variërend van enkele microseconden tot enkele seconden), om resultaten te garanderen met minimale schade aan de buitenste laag van de huid. Vanwege de relatief lage absorptie in melanine kunnen Nd:YAG-laserbehandelingen veilig en effectief worden gebruikt, zelfs op donkere huidtinten.

Hoe werkt de behandeling?
Fotona’s Dynamis Nd:YAG-laser maakt gebruik van hun exclusieve FRAC3®-laserafgiftesysteem. De FRAC3®-puls produceert een driedimensionaal fractioneel patroon in de epidermis en dermis. De langere golflengten die in de pulstechnologie worden gebruikt, richten zich op de haarzakjes dieper dan de conventionele lasers, omdat dit meer laserlicht in de haarzakjes kan leveren bij elke herhaalde passage over het gebied. Wij kunnen de laserparameters aanpassen aan jouw huidtype en haargroei waardoor we heel specifiek te werk kunnen gaan.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Na de eerste behandeling zie je al duidelijk resultaat, maar we raden aan om een kuur van 6 tot 12 behandelingen te doen om blijvende resultaten te behalen.

Na de behandeling
Direct na de behandeling kan je wat milde roodheid zien op de behandelde zone. Over het algemeen trekt de roodheid binnen een paar uur helemaal weg.

Waarom is de Fotona Dynamis uniek?
De Fotona Dynamis is zeer speciaal omdat er met twee lasers in één systeem wordt gewerkt, namelijk met de 1064nm Nd:YAG laser en de 2940 nm Er:YAG laser. Door de twee lasers kunnen we tegelijkertijd op verschillende golflengtes werken en op verschillende huidlagen. Het lasersysteem van Fotona heeft daarnaast vele verschillende handstukken waardoor we allerlei veel voorkomende huidproblemen kunnen behandelen maar ook huidproblemen die wat minder bekend zijn. Over het systeem en over ieder handstuk is goed nagedacht. Het systeem is zeer innovatief en ook goed getest waardoor de behandelingen stuk voor stuk volledig veilig zijn. Alle aspecten van huidveroudering kunnen we ermee aanpakken. Niet alleen huidverslapping en rimpels, maar ook hangende oogleden en volumeverlies in de lippen. Kortom: wij zijn zeer blij dat we één van de weinige klinieken in Nederland zijn die met dit fantastische systeem kunnen en mogen werken.

Algemene info over de Fotona Dynamis     

Met dit multifunctionele systeem kunnen wij de huid op vele punten verbeteren! Denk hierbij onder andere aan huidverstrakking, het behandelen van littekens, het liften van de huid boven de ogen en ontharing. Maar ook couperose, pigmentproblemen en vaten in het gezicht en op de benen behandelen we met dit systeem.

In het verleden behandelden we een deel van deze huidproblemen ook al, maar met dit systeem kunnen we nog mooiere resultaten behalen! Het bijzondere aan dit systeem is dat we met twee complementaire golflengtes kunnen werken, namelijk met de 1064nm Nd:YAG laser en de 2940 nm Er:YAG. Een laser is toch een laser denk je misschien, maar niets is minder waar! Door de mogelijkheid om met dit systeem op verschillende golflengtes te werken, kunnen we ook op verschillende huidlagen werken. Sommige huidproblemen bevinden zich op meerdere huidlagen, die we nu tegelijk aan kunnen pakken! De combinatie van deze twee golflengtes zorgt voor een snel, zichtbaar mooi en langdurig resultaat.

BLOY Institute Amsterdam
Gratis Fotona4D® consult

Vraag hier uw laser consult aan.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken