Behandelingen

Wat is de Obagi Blue Peel?

De Obagi Blue Peel is dé effectieve en toonaangevende huidbehandeling in de vorm van een chemische peeling die de huidstructuur aanzienlijk verbetert. De peeling bestaat uit een cocktail van TCA (trichloorazijnzuur) en een speciaal samengestelde blauwe stof. De peeling verwijdert in minder dan een half uur de dode huidcellen waardoor de conditie en het uiterlijk van de huid drastisch verbetert. Daarnaast wordt de talgproductie behandeld, wat een positief effect heeft op acne en puistjes. De Obagi Blue Peel zorgt voor een ware huidtransformatie die uw huid weer laat stralen.

De behandeling

Over de Obagi Blue Peel behandeling bij BLOY Institute Amsterdam

Voor wie is de peeling geschikt?

De Obagi Blue Peel is geschikt voor het verbeteren van alle huidtypen. De peeling wordt ingezet om de volgende huidaandoeningen te behandelen;

  • rimpels en fijne lijntjes
  • melasma
  • zonbeschadigde huid
  • grove poriën
  • slappe huid
  • ruwe textuur
  • acné en acné littekens
  • huidveroudering

Bent u benieuwd of uw huid(probleem) ook behandeld kan worden met de Obagi Blue Peel? Maak dan een afspraak voor de gratis huidanalyse.

Gratis huidscan aanvragen

Obagi Blue Peel boeken

Bent u enthousiast geworden over de Obagi Blue Peel en wilt u direct een behandeling boeken?

Afspraak maken

Vergoeding voor Obagi Blue Peel

Heeft u een aanvullende zorgverzekering en wilt u weten of de peeling ook in aanmerking komt voor een vergoeding? Bekijk dan deze pagina of neem contact op met uw zorgverzekeraar.

Hoe ziet een behandeling met Obagi Blue Peel eruit

Voordat de behandeling met de Obagi Blue Peel begint, wordt de huid eerst grondig gereinigd zodat de peeling op een schone huid toegepast kan worden. Na de reiniging wordt de peeling door de huidspecialist in zowel het gezicht als de hals aangebracht. De peeling kan een beetje prikken en licht branderig aanvoelen. Dit gevoel is na een aantal minuten weer verdwenen. Aangezien de ingrediënten van de peeling vermengd zijn met een blauwe stof, kan de peeling na de behandeling een lichte blauwe gloed afgeven die niet langer aanhoudt dan 24 uur. Na 48 uur zal de huid beginnen te peelen. Na 7 tot 10 dagen zal de huid weer volledig hersteld zijn en zult u versteld staan van de resultaten.

Wat zijn de resultaten van Obagi Blue Peel?

Na de eerste behandeling heeft uw huid al een prachtige glow als resultaat. De huid wordt door middel van de peeling geëxfolieerd waardoor de frisse, gladde en verfijnde huid naar boven komt. Ook zult u merken dat de algehele huidconditie drastisch verbetert en dat de zichtbaarheid van eventuele vlekjes/pigmentvlekken aanzienlijk is verminderd. Voor de beste resultaten adviseren we 4 tot 6 behandelingen. Wilt u weten hoeveel behandelingen u nodig heeft voor een optimaal resultaat? Laat uw huid dan scannen door een van onze specialisten tijdens de gratis huidanalyse.

Heb ik naverzorging nodig?

Na de behandeling kan de huid gaan schilferen. Dit komt doordat de huid geëxfolieerd is en de beschadigde huidlagen verwijderd worden. De huid is nu erg kwetsbaar en daarom is het belangrijk om de zon en de zonnebank te vermijden en een SPF met een minimale factor 30 op de huid te smeren. Ook in de winter.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken