Behandelingen

Coming soon: Fotona Dynamis 4D®

vanaf november te boeken – bel ons voor jouw plek op de wachtlijst

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Hiermee wordt de huid sterk verstrakt waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Deze behandeling vindt niet alleen op de huid plaats, maar ook van binnenuit! Met deze behandeling krijg je het effect van een facelift, maar dan zonder operatie. Nog een pluspunt: de behandeling levert langdurige resultaten op zodat je er lang plezier van hebt!

Snurken – NightLase® behandeling

Goede nachtrust is super belangrijk. Met onze NightLase® behandeling kunnen we slaapapneu en snurken verhelpen op een snelle, effectieve en pijnloze manier. Door het gebruik van zacht, oppervlakkige Er:YAG-laser licht wordt de kwaliteit van jouw slaap sterk verbetert. De gepatenteerde Er:YAG-lasermodaliteit van Fotona optimaliseert de lengte van laserpulsen, waardoor warmte veilig in het mondslijmvlies weefsel kan doordringen. Het is zacht genoeg om te worden gebruikt op het gevoelige weefsel in de mond, maar sterk genoeg om klinisch effectieve verwarming te bieden.

Hoe werkt de behandeling?
Tijdens de NightLase® behandeling verwarmt laserlicht het weefsel, waardoor het weefsel strakker wordt wat leidt tot een verzwakking van het geluid van mensen die snurken en een vermindering van de effecten van slaapapneu.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Een volledige NightLase® kuur bestaat uit drie afzonderlijke behandelsessies over een periode van zes weken. Het is aangetoond dat de uiteindelijke resultaten van de behandeling tot een jaar aanhouden. Cijfers na onderzoek: na de tweede behandeling meldt meer dan 80% van de patiënten een verbetering van meer dan 50%. De gemiddelde verbetering na één behandelsessie is 45% en na de tweede sessie is 68%.

Na de behandeling
Na de behandeling is het (in de meeste gevallen) niet meer nodig om met een apparaat te slapen. De therapie kan na een jaar herhaald worden om de effectiviteit te behouden.

Waarom is de Fotona Dynamis uniek?
De Fotona Dynamis is zeer speciaal omdat er met twee lasers in één systeem wordt gewerkt, namelijk met de 1064nm Nd:YAG laser en de 2940 nm Er:YAG laser. Door de twee lasers kunnen we tegelijkertijd op verschillende golflengtes werken en op verschillende huidlagen. Het lasersysteem van Fotona heeft daarnaast vele verschillende handstukken waardoor we allerlei veel voorkomende huidproblemen kunnen behandelen maar ook huidproblemen die wat minder bekend zijn. Over het systeem en over ieder handstuk is goed nagedacht. Het systeem is zeer innovatief en ook goed getest waardoor de behandelingen stuk voor stuk volledig veilig zijn. Alle aspecten van huidveroudering kunnen we ermee aanpakken. Niet alleen huidverslapping en rimpels, maar ook hangende oogleden en volumeverlies in de lippen. Kortom: wij zijn zeer blij dat we één van de weinige klinieken in Nederland zijn die met dit fantastische systeem kunnen en mogen werken.

Algemene info over de Fotona Dynamis     

Met dit multifunctionele systeem kunnen wij de huid op vele punten verbeteren! Denk hierbij onder andere aan huidverstrakking, het behandelen van littekens, het liften van de huid boven de ogen en ontharing. Maar ook couperose, pigmentproblemen en vaten in het gezicht en op de benen behandelen we met dit systeem.

In het verleden behandelden we een deel van deze huidproblemen ook al, maar met dit systeem kunnen we nog mooiere resultaten behalen! Het bijzondere aan dit systeem is dat we met twee complementaire golflengtes kunnen werken, namelijk met de 1064nm Nd:YAG laser en de 2940 nm Er:YAG. Een laser is toch een laser denk je misschien, maar niets is minder waar! Door de mogelijkheid om met dit systeem op verschillende golflengtes te werken, kunnen we ook op verschillende huidlagen werken. Sommige huidproblemen bevinden zich op meerdere huidlagen, die we nu tegelijk aan kunnen pakken! De combinatie van deze twee golflengtes zorgt voor een snel, zichtbaar mooi en langdurig resultaat.

BLOY Institute Amsterdam
Inschrijven

Schrijf je nu in voor de wachtlijst.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken