Skip to main content
Behandelingen

Mesotherapie bij BLOY Institute

Door de mesotherapie behandeling krijgt u weer een vollere huid, worden fijne lijntjes verminderd en krijgt u uw glow terug. In de loop der jaren wordt onze huid slapper en minder elastisch. Het is een verouderingsproces waar we niet aan ontkomen. De verslapping van de huid wordt veroorzaakt door de afbraak van de collageenvezels (een belangrijk onderdeel van het bindweefsel van onze huid, zie het als een soort lijm die het weefsel bij elkaar houdt). Hoe snel deze afbraak verloopt is deels genetisch bepaald en deels afhankelijk van externe factoren zoals levensstijl.

De behandeling

Wat is Mesotherapie?

Tijdens het huidverouderingsproces neemt tevens de lichaamseigen productie van hyaluronzuur af. Hierdoor verliest de huid haar stevigheid en elasticiteit, zij wordt slapper en er ontstaan rimpels. Bij beginnende huidverslapping, maar ook bij een huid die al in een verder stadium verslapt is kunnen we met Mesotherapie deze verslapping (deels) herstellen. Door Mesotherapie toe te passen krijgt u een vollere huid, worden fijne lijntjes verminderd en krijgt u uw glow terug.

Bij een Mesotherapie behandeling wordt er gebruik gemaakt van een cocktail met hyaluronzuur. Hyaluronzuur speelt een belangrijke rol in het op peil houden van de huid conditie. Het bindt vocht in de huid waardoor deze wordt gehydrateerd. Dit zorgt ervoor dat de huid fris, stevig en gezond blijft. Een slapper geworden huid krijgt zijn vitaliteit en stevigheid terug met Mesotherapie

Gratis consult aanvragen

Hoe wordt Mesotherapie toegepast?

Mesotherapie kan worden toegepast door de mesogun of skinpen en is geschikt voor het gezicht, de hals en het decolleté. De prikjes met de mesogun zijn nauwelijks voelbaar waardoor de behandeling zo goed als pijnloos wordt ervaren. Tijdens de behandeling wordt er een cocktail ingebracht wat bestaat uit hyaluronzuur en een rijke samenstelling aan vitaminen, mineralen, antioxidanten en eiwitten.

Huidscan

Voorafgaand aan de behandelkuur wordt er gestart met een uitvoerige huidscan. Bij BLOY Institute maken we (gratis) een gecombineerde huidscan waarbij we met 2 verschillende apparaten werken zodat we een volledige analyse op tafel krijgen. De scans geven een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid en ook van de diepere lagen die we met het blote oog niet kunnen zien. Voor het eerst kunnen we nu zeer nauwkeurig de hoeveelheid collageen in kaart brengen. Vanuit daar kunnen we het juiste behandelplan opstellen (inclusief de behandelfrequentie) maar ook de voortgang effectief monitoren.

Het resultaat van mesotherapie bij BLOY Institute Amsterdam.

Het effect van een Mesotherapie kan maandenlang aanhouden. Dit heeft uiteraard te maken met de gezichtsverzorging thuis en factoren zoals levensstijl. Om het resultaat blijvend te behouden, adviseren wij om de Mesotherapie behandeling 1 x per 3 maanden te herhalen (nadat u de aanbevolen kuur heeft voltooid).

Een stevige huid, beter voorkomen dan genezen

Zoals altijd geldt ook in het geval van huidverslapping dat voorkomen beter is dan genezen. Aan huidverslapping ontkomt niemand omdat het nu eenmaal bij het ouder worden hoort. Maar een gezond eetpatroon (gezonde voeding (geen / weinig suiker), niet roken, matigen met alcohol) en een goede bescherming van de huid tegen de zon kunnen het proces vertragen.

Mesotherapie behandeling | BLOY Institute Amsterdam
Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wij adviseren een kuur van 4 weken waarbij u wekelijks een behandeling ondergaat. Daarna is het belangrijk om het resultaat bij te houden met 1 behandeling per maand. Voor de jonge huid (onder de 30 jaar) kan de herhaal behandeling 1 keer per 2 maanden worden ondergaan.

Voor welke indicaties is de behandeling geschikt?

  • Huidverslapping
  • Fijne lijntjes (mooie behandeling voor rondom de ogen)
  • Doffe huid
  • Droge huid

Na de behandeling

Na de behandeling kunt u last hebben van wat roodheid en de huid kan wat gloeien. Dit zal snel verdwijnen en u zult meteen al een mooie glow zien.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken