Behandelingen

Laserbehandeling

Heeft u last van oppervlakkig pigment (lentigo solaris), gesprongen vaatjes (courperose/rosacea), ouderdomswratjes (verruca seborrhoica) en/of steelwratjes (fibromen)? Maak dan kennis met de Elvii 532VP KTP laser. Deze effectieve en krachtige diodelaser verminderd huidoneffenheden door zijn groene gebundelde licht. Dit licht wordt in de huid omgezet naar warmte. Door het gebruik van een kleine spotgrootte kunnen we verschillende huidaandoeningen doelgericht en effectief behandelen.

De behandeling

Hoe verloopt de laserbehandeling?

Tijdens de laserbehandeling wordt uw huid eerste gereinigd. Vervolgens zal uw huidtype worden bepaald en de KTP laser worden ingesteld op de juiste instellingen passend bij uw huidprobleem en huidtype. U krijgt een bril op welke u beschermd tegen laserstralen. De behandelaar geeft één voor één pulsen op de plekjes die u kan ervaren als kleine speldenprikjes. Na de behandeling kan de huid een beetje branderig of warm aanvoelen. De duur van de laserbehandeling is afhankelijk van het aantal vlekjes op de huid. De huidtherapeut zal tijdens het intake gesprek een tijdsindicatie geven.

Gratis proefbehandeling aanvragen

Wanneer kiest u voor een KTP laserbehandeling?

De KTP laser kan voor diverse huidoneffenheden worden ingezet:

  • Couperose (kleine rode gesprongen vaatjes)
  • Angiomen
  • Verruca Seboirrhoica (ouderdomswratjes)
  • Talgklierhyperplasie
  • Fibromen (steelwratjes)
  • Lentigo solaris
Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Heeft de behandeling downtime?

De huid zal op de plekken waar gelaserd is wat roder en gezwollen zijn en warm of prikkelend aanvoelen, dit trekt meestal binnen een dag weer weg. Rode gesprongen vaatjes springen over het algemeen direct weg tijdens de behandeling. Pigmentvlekken worden eerst donkerder en daarna lichter, dit proces duurt enkele dagen. Soms trekken gesprongen bloedvaatjes niet direct weg, dan zal het vaatje enkele dagen wat beter zichtbaar zijn. Bij steelwratjes kunnen er tot ongeveer een week korstjes zichtbaar zijn.

Waar moet ik rekening mee houden wanneer ik wil laseren?

Belangrijk is dat u niet gebruind bent voor de behandeling. Vier weken voor de eerste behandeling, gedurende het hele traject en tot 4 weken na de laatste behandeling mag u absoluut niet in de zon of onder de zonnebank. Daarnaast dient u elke ochtend minimaal factor 30 aan te brengen op het te behandelen gebied. Ook is het niet mogelijk om te laseren wanneer u een spraytan of zelfbruiner heeft gebruikt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Rode vaatjes worden gemiddeld in 1-3 behandelingen verwijderd. Pigment heeft gemiddeld 3-5 behandelingen nodig. Fibromen zijn direct na de behandeling verwijderd. Echter, het aantal behandelingen kan afwijken van het gemiddelde. Uw huidtherapeut zal u daar bij de eerste behandeling over adviseren. Tussen de behandelingen moet er 4 tot 6 weken zitten. In deze periode kan de huid herstellen.

*De getoonde resultaten op ons beeld en video materiaal bieden geen garanties en kunnen per persoon verschillen.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen