Behandelingen

LABAREAU x LYMA Facials bij BLOY Institute

Ontdek de krachtige combinatie van LABAREAU skincare en de geavanceerde LYMA Laser voor een effectieve anti-aging routine. LABAREAU staat bekend om het verminderen van rimpels, fijne lijntjes en het verfijnen van poriën.

Met hoogwaardige collageen, hyaluronzuur, peptides en de SAXZ-12®️-technologie biedt LABAREAU doeltreffende huidverjonging. De LYMA Laser versterkt deze effecten door de voedende ingrediënten dieper in de huid te brengen, waardoor een synergie ontstaat voor een stralende, jeugdige teint.

De behandeling

Over onze LABAREAU x LYMA behandelingen bij BLOY Institute Amsterdam

Welke resultaten kunt u van de LABAREAU x LYMA behandeling bij BLOY Institute in Amsterdam verwachten:

  • Verbeterde Huidstructuur
  • Verfijnde Textuur
  • Optimale Hydratatie
  • Natuurlijke Glans
  • Verjongde Elasticiteit
  • Opgefrist Volume
  • Egalere Teint
  • Langdurige Anti-Aging
  • Diepere Verjonging
  • Geavanceerde Huidverbetering
Gratis consult aanvragen

The Signature Facial x LYMA by LABAREAU
75 minuten

Ontdek een geavanceerde behandeling die je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau tilt, nu versterkt door de innovatieve LYMA Laser.

Deze op maat gemaakte sessie biedt een unieke ervaring, aangevuld met hoogwaardige producten van LABAREAU. We starten met twee speciale maskers voor extra hydratatie. Wat deze behandeling extra bijzonder maakt, is de integratie van de LYMA Laser.

Terwijl LABAREAU de huid voedt, omarmt de niet-beschadigende technologie van de LYMA Laser een krachtige revitaliserende impuls. Deze gecombineerde aanpak gaat verder dan de oppervlakte, waarbij diepe hydratatie en een natuurlijke gloed samenkomen. Ontdek een nieuwe dimensie van huidverjonging en ervaar een ongeëvenaarde uitstraling.

The Red Carpet LYMA Facial by LABAREAU
90 minuten

Ontdek de ultieme verjongende ervaring met onze exclusieve behandeling, verrijkt met de geavanceerde LYMA Laser.

In samenwerking met de premium producten van LABAREAU onderga je een diepgaande verjonging. Via ons zuurstofapparaat dringen de voedende producten van LABAREAU dieper in de huid, waardoor een krachtige oxygen boost ontstaat voor een stralende glow.

Deze unieke facial gaat verder met de bindweefselmassage, dé favoriete massage in Hollywood. Geliefd om zijn contouring effecten, vermindert de bindweefselmassage fijne lijnen, rimpels en verstevigt de kaaklijn. De LYMA Laser, met zijn niet-beschadigende technologie, intensifieert de resultaten van de behandeling. Het bevordert de opname van voedingsstoffen, stimuleert collageenproductie en zorgt voor een diepere huidverjonging.

Ervaar een totale transformatie, waar luxe skincare en geavanceerde massagetechnieken samenkomen, aangevuld door de kracht van de LYMA Laser, voor een ongeëvenaarde verjonging.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken