Behandelingen

Fire & Ice Treatment

Ontdek het geheim van Hollywood sterren! Zij zijn fan van de Fire & Ice Treatment om de huid een oppepper en een mooie glow te geven voor een groot event of de red carpet.

De behandeling

Fire & Ice Treatment bij BLOY Institute

Fire & Ice Treatment

Deze intensieve en krachtige gezichtsbehandeling is ontwikkeld om het huidoppervlak snel en veilig te vernieuwen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen, glad te maken, te verzachten en de celvernieuwing te versnellen. De hoeksteen van deze behandeling is een combinatie van twee therapeutische maskers. Het extreem krachtige Intensive Resurfacing Masque exfolieert en revitaliseert de huid door het gehalte aan fruitzuren en extracten, vitamines en krachtige antioxidanten. Het tweede masker is het kalmerende en hydraterende Rejuvenating Masque, geformuleerd met natriumhyaluronaat, aloë vera en verschillende extracten.

Gratis consult aanvragen

Fire & Ice Treatment

Naast de maskers wordt gebruik gemaakt van een unieke combinatie van serums en crèmes en van begin tot eind zal deze fantastische gezichtsbehandeling je zintuigen prikkelen met de geur van o.a. hete kaneel en verse, verkoelende pepermunt. Het is niet voor niets dat deze behandeling populair is onder de sterren van Hollywood, waar het ook de bijnaam “The Red Carpet Treatment” en “The Oscar Treatment” draagt.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken