Behandelingen

Nordlys (Ellipse) IPL Laser – Rosacea

Nordlys (Ellipse) IPL voor rosacea is een veilige en effectieve behandeling. Het gebruikt het intense gepulseerde licht om roodheid, ontstekingen, ongelijkmatige huidtinten en vlekken veroorzaakt door de aandoening te verlichten. Hiermee is Nordlys (Ellipse) IPL voor rosacea een zachte maar efficiënte manier om uw huid geleidelijk te verbeteren, en deze te helpen terug te keren naar zijn stralende staat.

De behandeling

Hoe werkt de Nordlys (Ellipse) IPL laser bij rosacea?

Rosacea kan effectief worden behandeld met Intense Pulsed Light (IPL). Nordlys (Ellipse) IPL gebruikt gecontroleerd licht in specifieke golflengten om de door de aandoening veroorzaakte ontsteking, roodheid, puistjes en ongelijkmatige huidtinten te verlichten. Nordlys (Ellipse) IPL biedt een zachte, langdurige oplossing voor mensen die aan rosacea lijden door een geleidelijke en natuurlijke verbetering van het uiterlijk van de huid te bieden.

De Nordlys (Ellipse) IPL-procedure verwijdert oppervlakkige bloedvaten in het gezicht en vermindert als gevolg daarvan de roodheid van het gezicht drastisch of elimineert deze volledig. De vasculaire componenten van rosacea kunnen variëren van blozen tot teleangiëctasie en kunnen verschillende dichtheden en diepten hebben. Met een keuze uit meerdere vasculaire cut-off filters en unieke puls sequentie, kan de Nordlys (Ellipse) IPL elk subtype van haarvaten coaguleren, waardoor de roodheid wordt verminderd.

Wanneer kiest u voor een IPL laserbehandeling?

De IPL laserbehandeling kan voor diverse huidoneffenheden worden ingezet:

  • Huidverjonging
  • Acne
  • Oneffen huidtextuur
  • Rosacea
  • Zonschade
  • Port wijnvlekken
Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Heeft de behandeling downtime?

Nadat de behandeling is voltooid, kunnen patiënten binnen 3-5 dagen een helderdere, gezonder uitziende huid verwachten. Patiënten kunnen enige roodheid op de huid ervaren die binnen enkele uren zal vervagen. Bij herhaalde sessies kunnen patiënten een egalere teint, minder onzuiverheden en een gladdere textuur verwachten. De behandeling zal patiënten ook helpen om een jeugdigere huid te behouden.

Waar moet ik rekening mee houden wanneer ik wil laseren?

Belangrijk is dat u niet gebruind bent voor de behandeling. Vier weken voor de eerste behandeling, gedurende het hele traject en tot 4 weken na de laatste behandeling mag u absoluut niet in de zon of onder de zonnebank. Daarnaast dient u elke ochtend minimaal factor 30 aan te brengen op het te behandelen gebied. Ook is het niet mogelijk om te laseren wanneer u een spraytan of zelfbruiner heeft gebruikt.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken