Skip to main content
Behandelingen

Nordlys (Ellipse) IPL Laser – Full Face Photo Rejuvenation & Huidverjonging

Een heldere teint is iets wat veel mensen willen, maar zelfs met het meest zorgvuldige huidverzorgingsregime kan een vlekvrije huid moeilijk te bereiken zijn. Full face photo rejuvenation, waarbij gebruik wordt gemaakt van de IPL Laser en zijn Intense Pulsed Light (IPL)-technologie, kan de verschijning van enkele van de meest voorkomende huidproblemen helpen verminderen, waaronder bruine vlekken, melasma, gebroken haarvaten en schade door de zon. De IPL Laser is een minimaal invasieve huidprocedure die ook tekenen van veroudering behandelt, zoals rimpels of ouderdomsvlekken.

Gratis consult aanvragen
De behandeling

Hoe verloopt de Nordlys (Ellipse) IPL Laser behandeling?

De Nordlys (Ellipse) IPL laser is een niet-invasieve, niet-ablatieve fundamentele technologie met een combinatie van fractionele en infrarood laser. De smalbandtechnologie van de IPL laser kan een puls van minder dan een milliseconde afgeven om kleine en grote gebieden te behandelen voor uitzonderlijke huidverjonging en vaatbehandelingen voor verschillende huidproblemen. De innovatieve golfbandtechnologie is in staat om alle potentieel schadelijke golflengten te elimineren en alleen die gunstige golflengten in contact te laten komen met de huid, waardoor het comfort- en veiligheidsniveau van de IPL Laser wordt verbeterd.

Hoe werkt de Nordlys (Ellipse) IPL laser voor huidverjonging?
Full face photorejuvenation maakt gebruik van een unieke techniek die bekend staat als gepulseerde lichttherapie om huidvlekken te behandelen. Deze technologie schijnt helder, intens licht op verschillende delen van de huid. Dit apparaat wordt tegen de problematische delen van de huid gedrukt en zendt een licht uit dat collageen onder de huid opwarmt, waardoor de huid wordt aangemoedigd om meer collageen te produceren. Verbeterde collageenproductie kan fijne lijntjes of rimpels in het gezicht opvullen, evenals enkele oppervlakkige acnelittekens. De IPL Laser vermindert ook blozen en verkleuring van de huid.

Wanneer kiest u voor een IPL Laser behandeling?

De IPL laserbehandeling kan voor diverse huidoneffenheden worden ingezet:

  • Huidverjonging
  • Acne
  • Oneffen huidtextuur
  • Rosacea
  • Zonschade
  • Port wijnvlekken
Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Wat is IPL full face photo facial rejuvenation?

Een IPL photo facial is een laserverjongingstherapie die de aanmaak van collageen stimuleert en de structuur en egaliteit van de huid behandelt. De IPL photo facial helpt tekenen van veroudering te verminderen zonder fijne lijnen en rimpels. Het is een pijnloze procedure die het uiterlijk van uw huid enorm kan verbeteren.

Hoelang blijven de resultaten van de IPL photo facial zichtbaar?

Doorgaans zijn de resultaten van een IPL photo facial zes maanden tot een jaar zichtbaar. We raden onderhoudsbehandelingen om de 6 tot 12 maanden aan om de resultaten te helpen verlengen.

Hoe vaak moet je een IPL photo facial ondergaan?

Een IPL photo facial maakt gebruik van precieze lichtenergie om gepigmenteerde delen van uw huid aan te pakken. Aangezien IPL photo facials niet-chirurgisch en niet-invasief zijn, kan deze behandeling ongeveer één keer per maand of één keer per vier weken worden uitgevoerd totdat het gewenste resultaat is bereikt.

Helpt de IPL photo facial bij rimpels en fijne lijntjes?

IPL photo facials helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes en zonnevlekken. IPL heeft ook het vermogen om de collageenaanmaak te stimuleren en verbetert de algehele textuur van de huid.

Waarom zou ik kiezen voor een IPL photo facial?

Als het gaat om het behalen van grote resultaten met een kleine downtime, heeft de IPL photo facial veel te bieden. Deze op licht gebaseerde behandeling is een van de krachtigste manieren om huidpigmentatie te egaliseren en roodheid, donkere vlekken en verkleuring te verminderen.

Heeft de behandeling downtime?

Nadat de behandeling is voltooid, kunnen patiënten binnen 3-5 dagen een helderdere, gezonder uitziende huid verwachten. Patiënten kunnen enige roodheid op de huid ervaren die binnen enkele uren zal vervagen. Bij herhaalde sessies kunnen patiënten een egalere teint, minder onzuiverheden en een gladdere textuur verwachten. De behandeling zal patiënten ook helpen om een jeugdigere huid te behouden.

Waar moet ik rekening mee houden wanneer ik wil laseren?

Belangrijk is dat u niet gebruind bent voor de behandeling. Vier weken voor de eerste behandeling, gedurende het hele traject en tot 4 weken na de laatste behandeling mag u absoluut niet in de zon of onder de zonnebank. Daarnaast dient u elke ochtend minimaal factor 30 aan te brengen op het te behandelen gebied. Ook is het niet mogelijk om te laseren wanneer u een spraytan of zelfbruiner heeft gebruikt.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken