Behandelingen

Icoone®

De icoone® biedt de nieuwste behandeltechniek voor een mechanische bindweefselmassage. Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij slapper. Met de icoone® behandeling pakken we verslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes aan. Daarnaast brengen we de contouren terug in het gezicht. Met deze nieuwste methode wordt een intensieve en non-invasieve mechanische ‘massage’ aan het bindweefsel afgegeven en hierdoor stimuleert het ons alveolaire netwerk. Elke millimeter van de huid wordt gestimuleerd op een pijnloze en ontspannen manier. BLOY Institute werkt met de allernieuwste versie van de Icoone®.

De behandeling

Icoone – voor huidversteviging en contourverbetering van het gezicht

Wat is bindweefselmassage eigenlijk?
Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt, uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering en verstrakking van de huid. Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding en reduceert blokkades. Ook helpt het om overtollig vocht (bijvoorbeeld onder de ogen) effectief af te voeren (lymfedrainage).

Hoe werkt het?
Het fijne aan de icoone® is dat het apparaat eigenlijk de manuele bindweefselmassage overneemt en in staat is om nog dieper in het bindweefsel te werken waardoor de resultaten optimaal zijn. Het apparaat werkt intensief op elke millimeter van de huid. De icoone® is uitgerust met de gepatenteerde ROBODERM® technologie. Een set van 3 Micro-Heads specifiek ontworpen om de meest kleine en gevoelige zones van het gelaat met precisie te kunnen behandelen. De behandeling verhoogt direct de zuurstoftoevoer naar het bindweefsel en stimuleert fibroblasten (de fabriekjes van collageen en elastine) en de bloedcirculatie.

Gratis proefbehandeling aanvragen

Het resultaat
U zult een zichtbare versteviging van de huid waarnemen en uw gezichtscontouren zullen versterkt worden doordat het gezicht meer volume zal krijgen. Daarnaast zullen fijne lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar zijn. Daarnaast is deze behandeling erg fijn indien u last heeft van vocht onder de ogen. Al na 1 behandeling merkt u effect en ziet u er uitgeruster uit.

 • Verbetering van de verslapping van de huid.
 • Minder zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpeltjes.
 • Littekentjes (acne) zullen minder zichtbaar zijn.
 • Uw gezichtscontouren zullen beter naar voren komen.
 • Vochtophopingen worden verminderd.

Cellics

Wij raden aan om uw behandelkuur aan te vullen met de supplementen van Cellics. De Cell Elixer van Cellics is een compleet en hoogwaardig huidsupplement dat helpt om de huid van binnenuit soepel, strak en stevig te houden.

De Cell Elixer hoeft u maar 1 keer per dag in te nemen. De elixir is oplosbaar en smaakt heerlijk. Daarnaast bevat de elixir maar liefst 27 natuurlijke opneembare ingrediënten.

De Cell Omega supplementen van Cellics helpen om de huid een mooie glow te geven. De visolie in Cell Omega is gemaakt van Europese vis en helpt je hart en bloedvaten te ondersteunen. Daarnaast zorgen omega-3 vetzuren in de Cell Omega voor een goede werking van de hormoonhuishouding, een betere concentratie en meer focus. Voor algemeen gebruik neemt u 2-3 keer per dag 1 Cell Omega softgel in.

BLOY Institute Amsterdam
Vraag en antwoord

Veelgestelde vragen

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van de indicatie en de doelstellingen. Doorgaans kunt u uitgaan van een behandelkuur van 10 – 12 behandelingen. Na de behandelkuur adviseren we om maandelijks het resultaat bij de houden.

Voor welke indicaties is de behandeling geschikt?

 • Voor het aanpakken van verslapping van de huid
 • Voor het aanpakken van fijne lijntjes en rimpeltjes
 • Voor het verzachten van (acne) littekentjes
 • Voor het verbeteren van uw gezichtscontouren
 • Voor het behandelen van vochtophopingen

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan prachtig op het gezicht, de hals en het decolleté worden ingezet.

Helpt de behandeling voor vochtwallen?

Jazeker, deze behandeling is erg geschikt om vochtwallen te verminderen. Overtollig vocht wordt effectief afgevoerd en de bloedcirculatie wordt op gang gebracht. Daarnaast wordt uw collageen geboost zodat de huid rondom te ogen tevens zal verstevigen.

Doet de behandeling pijn?

Nee, absoluut niet. De behandeling wordt juist als prettig en zeer ontspannen ervaren.

Wat kan ik zelf doen om het resultaat bij te houden?

Wij adviseren om maandelijks een onderhoudsbehandeling in te plannen. Daarnaast is het belangrijk dat u de juiste producten voor uw huid en doelstellingen gebruikt. U kunt het beste overleggen met uw behandelaar welke producten het meest geschikt zijn.

Is er sprake van downtime?

Nee, er is geen sprake van downtime. De huid krijgt een prachtige glow. Bij een gevoelige huid kan de huid wat rood aan doen direct na de behandeling maar dit trekt snel weg.

*De getoonde resultaten op ons beeld en video materiaal bieden geen garanties en kunnen per persoon verschillen.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken