Behandelingen

Gratis uitgebreide huidscan

Wilt u huidveroudering maximaal vertragen? Maar weet u niet zo goed hoe u dit het beste aan kan pakken? Wilt u weten welke crèmes en behandelingen geschikt zijn voor uw huid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn BLOY, hét huidinstituut van Amsterdam. Wij zorgen voor u en uw huid zodat u er prachtig en stralend uitziet. Vraag nu de GRATIS HUIDSCAN aan om zo de conditie en leeftijd van uw huid te ontdekken en te verbeteren!

Gratis huidscan aanvragen
De behandeling

Inhoud intake

We kunnen nu daadwerkelijk in de huid kijken en heel precies de dikte van uw collageen in kaart brengen. De scans geven een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid en ook van de diepere lagen die we met het blote oog niet kunnen zien.

  • UV (zon)schade
  • Intake gesprek met de huidspecialist
  • Observ 520 huidscan
  • Uitleg resultaten scans
  • In kaart brengen van uw wensen en verwachtingen
  • Het opstellen van een effectief en resultaat gericht behandelplan

Gratis uitgebreide huidscan voor een effectieve totaal aanpak

De eerste stap naar een mooiere en betere huid start met een uitvoerige huidscan. Bij BLOY Institute maken we gratis een gecombineerde huidscan waarbij we met 2 verschillende apparaten werken zodat we een volledige analyse op tafel krijgen. De afgelopen 6 jaar hebben we met de MAC huidscan gewerkt maar onze twee nieuwe apparaten geven ons een nog beter beeld van de huid. We kunnen nu daadwerkelijk in de huid kijken en heel precies de dikte van uw collageen in kaart brengen. De scans geven een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid en ook van de diepere lagen die we met het blote oog niet kunnen zien. Vanuit daar kunnen we het juiste behandelplan opstellen maar ook de voortgang nauwkeurig monitoren. Als cliënt kunt u zelf via de scan zien dat uw collageen zal verbeteren door onze unieke behandelmethode en de bijbehorende supplementen.

Observ 520

De Observ 520 huidscan analyseert de diepere huidlagen en brengt de te verwachten huidproblemen in beeld. Tijdens de scan worden foto´s gemaakt van uw huid in zes verschillende huidanalyse-modi die ons helpen in het opstellen van het correcte behandelplan voor uw huid. Daarnaast helpt de scan ons ook om u correct te adviseren op het gebied van lifestyle. De gepatenteerde technologie waar de scan gebruik van maakt geeft ons belangrijke inzichten betreft uw huidproblemen die met het blote oog vaak niet zichtbaar zijn. Vaak beginnen huidaandoeningen in de diepere lagen van de huid waardoor ze pas later echt zichtbaar worden.
Wanneer we er op tijd bij zijn om bepaalde problemen aan te pakken kunnen we eventuele problemen aan het huidoppervlak wellicht voor zijn door preventief te behandelen. Een aantal belangrijke kenmerken die we kunnen meten met de Observ 520 huidscan zijn huidgevoeligheid, couperose, elasticiteit, vochtgehalte, huidstructuur, grove poriën, zonbeschadiging, pigmentatie, talgproductie en een prognose over hoe de huidveroudering zich kan ontwikkelen. De analyse en de foto´s worden vervolgens na goedkeuring van de cliënt opgeslagen in onze database zodat we na een behandelkuur ook het resultaat inzichtelijk kunnen maken door de beelden met elkaar te vergelijken.

Aanvraag

Vraag nu de GRATIS huidscan aan