Behandelingen

Fruitzuur peeling

Wil je een behandeling ondergaan met onmiddellijk effect zonder een vervelende downtime? Ontdek dan de kracht van een Pascaud Fruitzuur peeling. Deze peeling kent geen downtime en kan tevens in de zomerperiode worden ondergaan. Het resultaat is een frisse, gladdere huid waarbij fijne lijntjes en kleine oneffenheden zullen vervagen.

De behandeling

Over onze fruitzuur peeling behandeling bij BLOY Institute Amsterdam

De perfecte zomer fruitzuur peeling

Bij een fruitzuurpeeling worden oude (dode) oppervlakkige huidcellen verwijderd. Hierdoor komen er nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte. Een fruitzuurpeeling stimuleert de celvernieuwing en de celvernieuwing is weer verantwoordelijk voor huidverjonging. Tevens zorgt een fruitzuurpeeling er voor dat na de behandeling voedingsstoffen van huidproducten beter worden opgenomen door de huid. Een peeling maakt de huidstructuur fijner en egaler.

pH van een peeling

De pH-waarde van een peeling is erg belangrijk. Hoe lager de pH-waarde van een peeling, hoe dieper de peeling de huid in gaat. Ook is de peeling veel sterker als de pH waarde laag is, waardoor er meer kans ontstaat op roodheid, zwelling, irritatie en vervelling. Onze huid heeft een pH-waarde tussen de 5,5 en 5,8 en alles wat daar beneden komt is zuurder voor de huid. Des te zuurder de peeling, des te dieper de peeling gaat. Onze Fruitzuurpeelings hebben een hoge pH-waarde en deze peelings zijn veilig en mild voor de huid.

Voor wie is deze behandeling geschikt

De Pascaud peelings zijn opgebouwd met AHA´s oftewel fruitzuren. AHA´s zijn water oplosbaar waardoor ze werkzaam zijn op de bovenste lagen van de huid. De peelings zijn geschikt om een droge of zonbeschadigde huid aan te pakken en geven een instant glow aan het gelaat.

Gratis consult aanvragen

Hoeveel behandelingen

Voor een optimaal resultaat raden wij een behandelkuur van 4 behandelingen met een pauze van 1-2 weken tussen iedere behandeling. In sommige gevallen is een eenmalige behandeling ook aan te raden afhankelijk van de doelstelling.

Het resultaat

  • Een frissere en gladdere huid
  • Een fijnere huidstructuur
  • Verminderde pigmentatie
  • Healthy glow

Na de behandeling

De fruitzuurpeelings hebben in principe geen downtime. Wel kan de huid direct na de behandeling wat rood aan doen en kun je last krijgen van een zeer lichte schilfering. We adviseren om na de behandeling een hoge SPF te gebruiken. De behandeling is tevens geschikt voor de zomerperiode maar het is wel belangrijk om niet direct na de behandeling vol in de zon te gaan.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken