Behandelingen

Cryo-T Spray

De gratis proefbehandeling laat u ervaren dat de Cryo-T spray een directe verjongende en verstrakkende werking heeft, de Cryo-T spray adviseren wij altijd in kuurverband. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van het huidbeeld wat u wilt verbeteren, de toestand van de huid en hoe goed uw lichaam in staat is om de verbetering te bewerkstelligen.

De behandeling

Wat kunt u van de Cryo-T spray verwachten?

 • Verstevigen van de huid
 • Liften en verstrakken van het gezicht
 • Verstrakken van de kaaklijn
 • Verbetering van gezichtscontouren
 • Verminderen van hamsterwangen
 • Verminderen van rimpels op de wangen
 • Stimuleren van collageenproductie
 • Verminderen van vochtophopingen in het gezicht
 • Verminderen van Acne en Rosacea
 • Verminderen van roodheid
 • Verminderen van ontstekingen in het gezicht
 • Snel resultaat zelfs al na 1 behandeling
 • Hoe langer de behandeling wordt ondergaan hoe beter en beter de huid wordt
Gratis consult aanvragen

Waar wordt de Cryo-T spray voor ingezet?
Door gebruik te maken van de juiste individuele behandelschema’s kan onze cryo specialist de huid verdoven, spieren ontspannen (frons) of juist aanspannen, ontstekingen helpen uitschakelen (rosacea, acne, psoriasis), haargroei helpen bevorderen (haaruitval), cellulite helpen bestrijden en vooral de huid van het gezicht én lichaam verstrakken, zónder de huid te bevriezen.
De huidcellen geven aan de hersenen door dat er een zeer plotselinge en zeer extreme kou is. De hersenen willen de balans bewaren dus gaan het gebied in kwestie in een zo goed mogelijke overlevingstoestand brengen door alle huidfuncties te resetten en te normaliseren.

Door het cryo-boost signaal dat de hersenen hierdoor ontvangen, wordt de huid gereset, ondergaat het een effectieve detox, krijgt het een verbeterde zuurstofaanvoer en doorbloeding. Hierdoor kan de huid, met meer cellulaire energie en een betere voedingsaanvoer, zichtbaar beter gaan functioneren.

De huid hervindt haar natuurlijke spankracht en elasticiteit. De onderliggende musculatuur van de huid komt weer op de juiste spanning te staan, waardoor de futloosheid en de plooien in de overliggende huid worden opgeheven. Cellulite verdwijnt door de directe detox en sponzig weefsel krijgt een hernieuwde hechtheid. Eventuele uitingen van ontstekingen zoals bij acne- en rosacea problematiek, worden de kop in gedrukt. 

Hoe vaak kan ik voor de Cryo-t behandeling doen?
Dit alles vindt plaats in een intensief kuurverband van ultrakorte behandelingen. U start op maandag en komt drie keer per week voor een paar minuten langs voor wat een reminder-behandeling wordt genoemd. Hier wordt mee bedoelt dat de behandeling het lichaam herinnert aan wat hij moet gaan doen. De duur van de behandelingen is afhankelijk van het te behandelen gebied, maar varieert tussen de 2 en 4 minuten.

Het totale aantal benodigde behandelingen hangt af van het huidbeeld wat u wilt verbeteren, de toestand waarin de huid zich op dat moment bevindt, en hoe goed uw lichaam in staat is, of wordt gesteld om de verbetering te bewerkstelligen.

BLOY Institute Amsterdam
Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken