Skip to main content

Gezichtsbehandeling Amsterdam

Bent u op zoek naar een professionele gezichtsbehandeling in Amsterdam, die ervoor zorgt dat uw huid zichtbaar verbetert? Dan bent u bij BLOY Institute aan het juiste adres. Wij bieden voor elk huidprobleem de juiste gezichtsbehandeling. Heeft u last van acné, huidveroudering, pigment, zonbeschadiging een slappe huid of andere (cosmetisch) vervelende huidproblemen? Twijfel dan niet om een gratis huidscan aan te vragen en kom er samen met één van onze huidspecialisten achter welke behandeling u nodig heeft om de kwaliteit van uw huid te verbeteren.

Welke gezichtsbehandeling past bij u? Vraag de gratis uitgebreide huidscan aan!

Er zijn enorm veel verschillende gezichtsbehandelingen die u kunt toepassen voor huidverbetering. Denk bijvoorbeeld aan anti-age gezichtsbehandelingen, peelings, acne-behandelingen en laserbehandelingen. Echter is het belangrijk om te weten dat niet elke behandeling voor iedereen geschikt is. Daarom bieden wij altijd eerst een gratis uitgebreide huidscan aan die een uitgebreid en objectief beeld van uw huid weergeeft. Om deze huidanalyse compleet te maken worden aan u een aantal vragen gesteld om uw huidige levensstijl in beeld te brengen, bijvoorbeeld; gebruikt u medicatie? Rookt u? Welke gezichtsproducten gebruikt u op dit moment? Uiteraard houden we ook rekening met uw wensen en verwachtingen. Nadat we de huidscan hebben uitgevoerd krijgen we een goed beeld van welke behandeling(en) het beste bij uw huid past en is het tijd om het behandelplan op te stellen.

Hoe ziet een gezichtsbehandeling eruit?

Bij onze gezichtsbehandelingen maken we gebruik van verschillende technieken. Denk bijvoorbeeld aan radiofrequentie, peelings, magnetische pulsen, licht en lasers. Voordat deze technieken worden toegepast wordt de huid eerst gereinigd zodat de producten de huid beter kunnen doordringen. Dan is het tijd om de door u gekozen behandeling uit te voeren. Elke behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème. Hoe de gezichtsbehandeling eruit ziet is afhankelijk van welke behandeling u heeft gekozen. De huidspecialist kan u precies vertellen hoe de behandeling eruit komt te zien en wat u kunt doen om uzelf voor te bereiden op de behandeling.

De voordelen van een gezichtsbehandeling

Uw gezichtshuid heeft het zwaar te verduren. Verschillende factoren kunnen invloed hebben op de kwaliteit van uw huid. Denk bijvoorbeeld aan zonneschijn, smok, kou, medicijngebruik en stress. Het is daarom goed om eens in de zoveel tijd (4 tot 6 weken) een gezichtsbehandeling te nemen om uw huid er weer fris en stralend uit te laten zien. Gezichtsbehandelingen hebben verschillende voordelen. De belangrijkste voordelen van een gezichtsbehandeling hebben we voor u op een rijtje gezet;

  1. Een schone en frisse huid geeft uw zelfverzekerdheid een boost.
  2. Een gereinigde huid neemt verzorgingsproducten beter op.
  3. Een gezichtsbehandeling werkt (vaak) ontspannend.
  4. Een schone en verzorgde huid veroudert minder snel.

Optimaal nagenieten van de gezichtsbehandeling

Wilt u optimaal kunnen nagenieten van uw gezichtsbehandeling? Er zijn een aantal dingen die u thuis kunt doen om zo lang mogelijk van het resultaat te genieten. Allereerst zullen er een aantal huidproducten worden geadviseerd die u kunt gebruiken om het resultaat langer te behouden. De producten die wij verkopen in onze (web)shop zijn meestal ook de producten die wij zelf gebruiken tijdens de behandelingen. Daarnaast is het belangrijk om voldoende rust te nemen en, waar nodig, uw levensstijl en eetpatroon aan te passen. Ook is het van belang om elke dag een SPF-crème aan te brengen zodat uw huid beschermd wordt tegen de zon (ook in de winter).

Boek nu uw gezichtsbehandeling Amsterdam

Bent u geïnteresseerd in een huidverbeterende gezichtsbehandeling in Amsterdam? Boek dan direct uw afspraak voor de uitgebreide huidscan en kom erachter welke behandeling bij uw huid past. Wilt u liever eerst wat meer informatie? Bekijk dan onze website over de verschillende behandelingen of neem contact met ons op.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken