Skip to main content

Gerstekorrels behandelen bij BLOY Institute

Stoort u zich aan de gerstekorrels in uw gezicht? Loop er niet langer mee rond en kies voor een huidverbeterende behandeling bij BLOY Institute in Amsterdam. Bij BLOY Institute kunt u de volgende behandelingen boeken voor het verwijderen van gerstekorrel.

Acne behandelingQMS Anti agingGlycolzuur peeling

Wilt u één van bovenstaande behandelingen boeken? Klik dan hier. Wilt u meer weten over deze behandelingen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

De oorzaak van gerstekorrels

Gerstekorrels komen met name voor in het gezicht en wordt door sommigen gezien als een cosmetisch storende huidaandoening. De gerstekorrels kunnen bij alle soorten huidtypes en op alle leeftijden voorkomen. Ze kunnen spontaan ontstaan, maar ze kunnen ook het gevolg zijn van een beschadigde huid. Veel mensen verwarren gerstekorrels met puistjes. Het is belangrijk om te weten dat er een groot verschil is tussen deze twee huidaandoeningen en dat producten tegen puistjes niet helpen tegen gerstekorrels. Gerstekorrels zijn kleine ophopingen van dode huidcellen en puistjes zijn vaak ontstekingen rondom de talgklieren. Hoewel de witte bultjes niet kwaadaardig zijn, begrijpen we goed dat u er toch vanaf wilt. Bij BLOY Institute bent u aan het juiste adres om gerstekorrels op een effectieve manier te laten behandelen.

Gerstekorrels behandelen met acne behandeling

Een acne behandeling is een geschikte behandeling tegen gerstekorrels. Hoewel gerstekorrels en acne niet hetzelfde zijn, is het door middel van een klein naaldje (die tijdens het behandelen van acne ook gebruikt wordt) wel mogelijk om de gerstekorrel te verwijderen.

Gerstekorrels behandelen met QMS anti aging

QMS Anti Aging behandelingen en -producten zijn niet alleen geschikt voor het verbeteren van een verouderde huid, maar ook voor het verbeteren van een huid met oneffenheden. Doordat er wordt gewerkt met een cocktail van fruitzuur met een pH waarde van 3,5, krijgt u een mooie en frisse uitstraling zonder gerstekorrels.

Gerstekorrels behandelen met glycolzuur peeling

Een professionele peeling met glycolzuur kan ervoor zorgen dat gerstekorrels verdwijnen. Peelings zijn een snelle en effectieve behandeling tegen verschillende onzuiverheden op het gezicht. Wilt u weten of de glycolzuur peeling geschikt is voor uw huid? Maak dan een afspraak voor de gratis huidanalyse.

Het resultaat van een behandeling voor gerstekorrels

Wilt u van uw gerstekorrels af? Dan wordt het sterk afgeraden om ze zelf uit te knijpen of ‘door te prikken’. Dit kan namelijk voor littekenvorming zorgen. Kies liever voor een behandeling bij BLOY Institute waarbij de gerstekorrels worden behandeld door een ervaren huidspecialist. Het resultaat van een behandeling is een frisse huid zonder gerstekorrels.

Een afspraak maken bij BLOY Institute

Stoort u zich aan de gerstekorrels in uw gezicht en wilt u ze op een effectieve manier laten behandelen? Maak dan een afspraak bij BLOY Institute in Amsterdam voor een gratis huidanalyse of voor één van onze huidverbeterende behandelingen.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken