Skip to main content

Wat is een fronsrimpel?

Een fronsrimpel is een veelvoorkomende aandoening in het gezicht. Vaak ontstaat deze rond het 30ste levensjaar. De fronsrimpel is een rimpel die ontstaat door het samentrekken en aanspannen van de spiertjes tussen de wenkbrauwen en boven de neus. Vlak boven deze spiertjes bevindt zich de voorhoofdspier. Het aantrekken van deze spier veroorzaakt de vaak cosmetisch storende ‘fronsrimpel’.

Bij BLOY maken we gebruik van de volgende fronsrimpel behandelingen om de fronsrimpel te verminderen en/of zelfs te verwijderen.

Filler behandeling

Fronsrimpel behandeling bij BLOY Institute

Fronsrimpels kunnen erg vervelend zijn. Het kan er namelijk voor zorgen dat u een boze blik heeft, terwijl u niet boos bent. Bij BLOY Institute kunnen we u hiermee helpen middels een filler- of B-behandeling. Door gebruik te maken van injectables kunnen we de fronsrimpel in zijn geheel verwijderen. De behandeling duurt ongeveer tien minuten, exclusief het consult en de huidanalyse.

Fronsrimpel behandeling boeken bij BLOY

Wilt u ook uw fronsrimpel laten behandelen? Maak dan een afspraak voor een B- of fillerbehandeling bij BLOY Institute. U kunt hier een afspraak maken of telefonisch contact met ons opnemen via het volgende telefoonnummer 020 854516.

Fronsrimpel behandeling met B

Fronsrimpels zijn goed te behandelen met de injectable genaamd ‘B’. Botuline toxine is een tijdelijke spierontspanner die ervoor zorgt dat de spiertjes in het behandelde gebied tijdelijk worden stilgelegd. Het resultaat is dat de spieren tussen de wenkbrauwen ontspannen, waardoor u niet meer kunt fronsen en de huid zich dus niet meer samenvouwt. B is een veilige manier om fronsrimpels te behandelen en zorgt ervoor dat u een zachtere uitstraling krijgt in het gezicht.

Fronsrimpel behandeling met fillers

Soms geeft een spierontspanner (B) nog niet het gewenste resultaat. De cosmetisch arts kan in dat geval adviseren om een gecombineerde behandeling te doen om uw fronsrimpel te behandelen. De gecombineerde behandeling, die bestaat uit B en fillers, is geschikt voor het verwijderen van diepe fronsrimpels. B zorgt ervoor dat de spieren ontspannen en fillers zorgen ervoor dat de rimpel wordt opgevuld met hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die tijdens de behandeling in de vorm van gelsubstantie in het te behandelen gebied wordt geïnjecteerd om fijne lijntjes en rimpels op te vullen.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken