Fillers Amsterdam bij BLOY Institute

U heeft last van volumeverlies in uw gezicht en u wilt hier iets aan laten doen? Ingevallen wangen, wallen en ongelijke lippen worden vaak gezien als cosmetisch storend en kunnen prima verholpen worden door middel van fillers. Voor fillers in Amsterdam bent u bij BLOY Institute aan het juiste adres.

Wat zijn fillers?

Veel mensen verwarren fillers met B terwijl deze twee injectables eigenlijk heel verschillend zijn. B is namelijk een vorm van een tijdelijke spierontspanner die voornamelijk wordt gebruikt om rimpels, lijntjes en fronsen te verminderen. Fillers daarentegen worden gebruikt om (tijdelijk) volumeverlies op te vullen. U kunt bijvoorbeeld denken aan het opvullen van ingevallen wangen of aan het opvullen en corrigeren van de lippen. Fillerbehandelingen zijn vaak kort (30 min), afhankelijk van de plek waar de filler wordt toegepast. Fillers worden gemaakt van de lichaamseigen stof ‘hyaluronzuur’ en worden ook door het lichaam zelf weer afgebroken. Meestal gebeurt dit na 6 tot 18 maanden. Nadat de filler is afgebroken kunt u ervoor kiezen om de behandeling, geheel probleemloos, te herhalen.

Fillers Amsterdam; voor wie is de behandeling geschikt?

Fillerbehandelingen zijn geschikt voor iedereen die last heeft van een cosmetisch storend probleem, zoals ingevallen wangen, diepere rimpels en lijntjes die te zien zijn in ruststand of ongelijke lippen maar ook voor andere problemen die te maken hebben met volumeverlies. Het is belangrijk om te weten dat u cosmetische ingrepen zonder medische noodzaak (zoals fillers en B) pas vanaf 18 jaar mag ondergaan. Bent u 18 jaar of ouder en bent u op zoek naar een professionele kliniek voor fillers in Amsterdam? Neem dan contact met ons op.

Wat kosten fillers Amsterdam?

Het is lastig om een schatting te maken van de uiteindelijke kosten van een fillerbehandeling. De prijs van de behandeling is afhankelijk van de plek, de hoeveelheid en het soort filler dat u wilt laten injecteren. Het is verstandig om tijdens het intakegesprek duidelijk aan te geven waar en hoeveel fillers u wilt laten injecteren zodat wij voor u een persoonlijk behandelplan kunnen opstellen.

Waarom fillers in Amsterdam bij BLOY Institute?

Voor het plaatsen van injectables is BLOY Institute een samenwerking aangegaan met de specialistische kliniek voor geneeskunde, Clinic 28. Eigenaar en cosmetisch artst Drs. Fred T.M. Tjan staat samen met zijn team voor u klaar om op een professionele wijze injectables toe te dienen. Het team bestaat uit ervaren en hoogopgeleide NVCG gecertificeerde cosmetische artsen. Er wordt te allen tijde aandacht besteed aan uw wensen en behoeften waardoor u altijd met een tevreden gevoel de kliniek verlaat.

Afspraak maken voor fillers in Amsterdam

Bent u op zoek naar een professionele fillerbehandeling in Amsterdam of wilt u persoonlijk advies over een probleem dat u op wilt lossen door middel van fillers? Kom dan naar BLOY Institute en laat uzelf op de meest professionele wijze behandelen. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek zodat onze cosmetische artsen samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden. Wilt u direct een afspraak maken voor fillers in Amsterdam? Klik dan hier.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken