Behandelingen

EM tight & EM tight DUO

EM tight: de behandeling om de spiermassa te vergroten en strakker te worden. Dit is een vrij nieuwe en zeer effectieve behandeling om uw spiermassa te vergroten en uw vetpercentage af te laten nemen. NIEUW bij Bloy is de EM tight DUO met de toevoeging van radiofrequentie voor nóg meer vetverbranding. Wilt u meer weten over de EM tight en EM tight DUO behandeling? Lees dan verder.

Gratis proefbehandeling aanvragen
De behandeling

Wat doet de EM tight?

EM tight is dé manier om vet te verbranden en spieren op te bouwen. Gedurende de behandeling wordt het spierweefsel en worden de vetcellen intensief behandeld. Tijdens een normale work-out zijn ongeveer 20% tot 30% van de spieren actief. Bij deze behandeling is dat bijna 100%. De EM tight zorgt daarmee voor maximale spiercontracties die niet behaald kunnen worden tijdens een work-out. Hoewel het apparaat spiermassa opbouwt en vet verbrandt, blijft uw huid onaangetast. Na de behandeling(en) kunt u een plattere en strakkere buik en/of strakkere billen verwachten en is uw spiermassa aanzienlijk toegenomen.

Gratis consult aanvragen

Hoe ziet een EM tight / EM tight DUO behandeling eruit?

Deze kortdurende maar intensieve behandeling wordt gedaan in kuurvorm en heeft als behandelzones; de buik, de billen en de armen. Tijdens de behandeling ligt u op uw rug of buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. Zodra u ligt worden de handstukken op het lichaam gezet door middel van een elastische band. De handstukken zorgen voor elektromagnetische energie die de spieren laat samentrekken. Door de spiercontracties nemen de spiervezels en het volume van de spieren toe, waardoor de spiermassa aanzienlijk vergroot en het vetpercentage afneemt. Bij de EM Tight DUO behandeling wordt met behulp van radiofrequentie de spieren verwarmd, u zult warmte op de behandelzone ervaren.

Bijwerkingen

Wat zijn de bijwerkingen van een EM tight / EM tight DUO behandeling?

Het gevoel van de behandeling kan vergeleken worden met een intensieve work-out, maar is niet pijnlijk. Daarnaast zweet u niet, anders dan tijdens een gewone work-out in de sportschool. Een ander voordeel van de EM tight behandeling is, dat er geen hersteltijd is na de behandeling en dat spierpijn niet of nauwelijks optreedt.

NIEUW: Em Tight Duo

Wat doet de EM tight DUO?

EM tight DUO is de nieuwste innovatie van EM Tight. Dit apparaat gebruikt zowel de technologie van de EM tight én Radiofrequentie. Door gelijktijdig zowel radiofrequentie als elektromagnetische energieën met hoge intensiteit uit te zenden, is het eindresultaat meer vetreductie, een strakker silhouet én spiergroei.

Door de radiofrequentie stijgt de spiertemperatuur snel enkele graden. Het verwarmt dus de behandelzone; de buik, de billen of de armen. Dit bereidt spieren voor op blootstelling aan stress, vergelijkbaar met wat een warming up doet voor een training. In minder dan 4 minuten bereikt de temperatuur in het onderhuidse vet een niveau dat apoptose veroorzaakt, d.w.z. vetcellen worden permanent beschadigd en langzaam uit het lichaam verwijderd. Verder trekt de EM tight DUO, net zoals de EM tight, de spiervezels in de behandelzone samen met intensiteiten die niet haalbaar zijn tijdens reguliere training. Extreme stress dwingt de spier zich aan te passen, wat resulteert in een toename van het aantal en de groei van spiervezels en cellen. Hoewel het apparaat spiermassa opbouwt en vet verbrandt, blijft uw huid onaangetast. Na de behandeling(en) kunt u een plattere en strakkere buik en/of strakkere billen verwachten en is uw spiermassa aanzienlijk toegenomen.

Gratis consult aanvragen
Het resultaat

Wat is het resultaat van de EM tight / EM tight DUO?

De behandeling is zeer populair omdat het resultaat vrijwel direct na de behandeling zichtbaar is. Voor een optimaal resultaat zijn er minimaal 4 behandelingen nodig, verspreid over 2 tot 3 weken. Na de laatste behandeling zult u zien dat u een plattere buik en een strakkere buik en/of strakkere billen heeft en dat u meer spieren heeft ontwikkeld. Ook onder de huid vinden er veranderingen plaats. Zo zult u merken dat sporten makkelijker gaat omdat de core sterker is geworden. Bij de EM tight DUO wordt dankzij de toevoeging van radiofrequentie ook op vetverbranding gewerkt, het resultaat zal dus zijn dat het aantal vetcellen afnemen en u tevens een slankere buik/billen/armen heeft.

Voor wie?

Voor wie is de behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die een plattere buik, een strakkere buik en/of strakkere billen willen.

De EM tight behandeling is niet geschikt wanneer:

  • U een pacemaker heeft;
  • U zwanger bent of borstvoeding geeft;
  • U een koperspiraal heeft;
  • U metalen implantaten heeft;
  • U een BMI hoger dan 25 heeft (de behandeling is dan niet effectief);
  • U een buik vetplooi heeft van meer dan 5 centimeter;
  • U last heeft van een bindweefsel- of spieraandoening.
Reserveren

EM tight / EM tight DUO behandeling boeken?

Wilt u ook af van overtollig vet en wilt u uw spiermassa vergroten zonder daar teveel moeite voor te doen? Dan is de EM tight behandeling dé oplossing. U kunt deze behandeling nu boeken via de website. Wilt u liever eerst meer informatie over de behandeling? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Afspraak maken
Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken