Behandelingen

EM tight

EM tight: de behandeling om de spiermassa te vergroten en strakker te worden. Dit is een vrij nieuwe en zeer effectieve behandeling om uw spiermassa te vergroten en uw vetpercentage af te laten nemen. Wilt u meer weten over de EM tight behandeling? Lees dan verder.

Gratis proefbehandeling aanvragen
De behandeling

Wat doet de EM tight?

EM tight is dé manier om vet te verbranden en spieren op te bouwen. Gedurende de behandeling wordt het spierweefsel en worden de vetcellen intensief behandeld. Tijdens een normale work-out zijn ongeveer 20% tot 30% van de spieren actief. Bij deze behandeling is dat bijna 100%. De EM tight zorgt daarmee voor maximale spiercontracties die niet behaald kunnen worden tijdens een work-out. Hoewel het apparaat spiermassa opbouwt en vet verbrandt, blijft uw huid onaangetast. Na de behandeling(en) kunt u een plattere en strakkere buik en/of strakkere billen verwachten en is uw spiermassa aanzienlijk toegenomen.

Gratis consult aanvragen

Hoe ziet een EM tight behandeling eruit?

Deze kortdurende maar intensieve behandeling wordt gedaan in kuurvorm en heeft als behandelzones; de buik, de billen en de armen. Tijdens de behandeling ligt u op uw rug of buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. Zodra u ligt worden de handstukken op het lichaam gezet door middel van een elastische band. De handstukken zorgen voor elektromagnetische energie die de spieren laat samentrekken. Door de spiercontracties nemen de spiervezels en het volume van de spieren toe, waardoor de spiermassa aanzienlijk vergroot en het vetpercentage afneemt.

Bijwerkingen

Wat zijn de bijwerkingen van een EM tight behandeling?

Het gevoel van de behandeling kan vergeleken worden met een intensieve work-out, maar is niet pijnlijk. Daarnaast zweet u niet, anders dan tijdens een gewone work-out in de sportschool. Een ander voordeel van de EM tight behandeling is, dat er geen hersteltijd is na de behandeling en dat spierpijn niet of nauwelijks optreedt.

Het resultaat

Wat is het resultaat van de EM tight?

De behandeling is zeer populair omdat het resultaat vrijwel direct na de behandeling zichtbaar is. Voor een optimaal resultaat zijn er minimaal 4 behandelingen nodig, verspreid over 2 tot 3 weken. Na de laatste behandeling zult u zien dat u een plattere buik en een strakkere buik en/of strakkere billen heeft en dat u meer spieren heeft ontwikkeld. Ook onder de huid vinden er veranderingen plaats. Zo zult u merken dat sporten makkelijker gaat omdat de core sterker is geworden.

Voor wie?

Voor wie is de behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen die een plattere buik, een strakkere buik en/of strakkere billen willen.

De EM tight behandeling is niet geschikt wanneer:

  • U een pacemaker heeft;
  • U zwanger bent of borstvoeding geeft;
  • U een koperspiraal heeft;
  • U metalen implantaten heeft;
  • U een BMI hoger dan 25 heeft (de behandeling is dan niet effectief);
  • U een buik vetplooi heeft van meer dan 5 centimeter;
  • U last heeft van een bindweefsel- of spieraandoening.
Reserveren

EM tight behandeling boeken?

Wilt u ook af van overtollig vet en wilt u uw spiermassa vergroten zonder daar teveel moeite voor te doen? Dan is de EM tight behandeling dé oplossing. U kunt deze behandeling nu boeken via de website. Wilt u liever eerst meer informatie over de behandeling? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Afspraak maken
Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken