Droge huid behandelen

Bij BLOY Institute maken we gebruik van de volgende behandelingen om een droge huid te verbeteren;

LABAREAU Anti AgingOxygen Power FacialSkinboosterMesotherapie

Droge huid behandelen

Een droge huid is een vervelende aandoening. De huid kan gevoelig zijn, schilferen en jeuken waardoor het probleem meer is dan een cosmetisch storend probleem. Bij BLOY Institute bieden we verschillende behandelingen aan om uw huid weer te herstellen.

Hoe ontstaat een droge huid?

Wanneer u last heeft van een trekkerige huid ligt dat vaak aan de verminderde conditie van de huidbarrière. Mogelijke oorzaken van een droge huid zijn huidveroudering, douchen, weersomstandigheden en zeepgebruik.

Droge huid behandelen met LABAREAU Anti Aging

Het is tijd om je anti-aging skincare naar een ongeëvenaard niveau te tillen met de behandelingen van het revolutionaire LABAREAU. LABAREAU zorgt voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien. De exclusieve facials van LABAREAU geven de huid meer volume, diepere hydratatie en een glow. Wilt u een afspraak maken voor een LABAREAU Anti Aging behandeling? Klik dan hier.

Droge huid behandelen met Oxygen Power Facial

De Oxygen Power Facial werkt van binnen naar buiten. Tijdens de Oxygen Power Facial behandeling worden er 6 technieken uitgevoerd (dieptereiniging,  zuurstofdruk injectie, contour lifting, koude laser, zuurstof spray en cryotherapie) die de conditie van uw huid verbeteren.

Droge huid behandelen met Skinboosters

Een gezonde en stralende huid begint bij de Skinboosters van BLOY. De behandeling, waarbij injectables worden gebruikt, zorgen voor diepe hydratatie van de huid zodat de algehele huidkwaliteit verbetert. De skinbooster bestaat uit hyaluronzuur: een zuur die in staat is om watermoleculen vast te houden. Het resultaat is een stralende huid met een gezonde glow.

Droge huid behandelen met Mesotherapie

Naarmate we ouder worden neemt de lichaamseigen productie van hyaluronzuur af waardoor de huid dof en slap wordt. Door gebruik te maken van mesotherapie behandeling wordt er een cocktail met hyaluronzuur de huid ingebracht waardoor de huid weer gehydrateerd, stevig en gezond wordt.

Droge huid behandelen met Fruitzuurpeeling

De fruitzuurpeeling zorgt ervoor dat de oude en dode oppervlakkige huidcellen worden verwijderd waardoor de nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. De celvernieuwing zorgt voor huidverjonging en daarnaast dat de huidproducten beter worden opgenomen door de huid. Het resultaat van de peeling is een frisse huid met een gezonde glow.

Afspraak maken droge huid behandeling

Wilt u uw huid laten behandelen? Maak dan een afspraak voor een gratis huidanalyse en ontdek welke behandeling bij u past.

winkel-binnenzijde-BLOY
Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken