Skip to main content

Doffe huid behandelen bij BLOY

Wilt u uw gezonde huid weer terug? Met de juiste behandeling(en) kunnen we uw huid weer laten stralen. Om het maximale uit uw huid te halen, adviseren we u om een afspraak te maken voor een gratis huidanalyse. Hiermee kunnen we precies zien aan welke stoffen uw huid behoefte heeft en hoe we de huid van binnenuit kunnen ondersteunen. U kunt een afspraak maken voor de gratis huidanalyse door hier te klikken.

Aandoening doffe huid

Zowel mannen als vrouwen kunnen last hebben van een doffe huid. Een doffe huid kan door verschillende oorzaken ontstaan; denk aan stress, oververmoeidheid, roken, dehydratatie, dode huidcellen en hormonale veranderingen. Een doffe huid kan ervoor zorgen dat u er vermoeid en ongezond uitziet. Een doffe en grauwe huid is goed te behandelen met de volgende behandelingen:

LABAREAU Anti Aging

Oxygen Power Facial

Venus Legacy MP2

SkinPen behandeling

Fruitzuur peeling

Obagi Blue Peel

Mesotherapie – skinbooster

Zuurstof behandeling

Doffe huid behandelen met Fotona4D®

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Hiermee wordt de huid sterk verstrakt waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Met deze behandeling krijg je het effect van een facelift, maar dan zonder operatie.

Doffe huid behandelen met LABAREAU Anti-Aging

Het is tijd om je anti-aging skincare naar een ongeëvenaard niveau te tillen met de behandelingen van het revolutionaire LABAREAU. LABAREAU zorgt voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, evenals kleinere poriën. De huid zal er gladder, voller en steviger uitzien. De exclusieve facials van LABAREAU geven de huid meer volume, diepere hydratatie en een glow. Wilt u een afspraak maken voor een LABAREAU Anti Aging behandeling? Klik dan hier.

Doffe huid behandelen met Oxygen Power Facial

Bij de Oxygen Power Facial behandeling worden in korte tijd een aantal actieve werkstoffen de huid ingebracht zonder dat daar injectietechnieken aan te pas komen. De behandeling is veilig, doeltreffend en ontspannend. U leest hier meer over de Oxygen Power Facial behandeling.

Doffe huid behandelen met SkinPen behandeling

De SkinPen behandeling is een behandeling waarbij micronaalden kanaaltjes maken in de huid. Dit zet aan tot het natuurlijke genezingsproces waardoor de huid collageen en elastine aanmaakt. Het resultaat is een volle en gezonde huid.

Doffe huid behandelen met Venus Legacy MP2

Bij de Venus Legacy behandeling worden radiofrequentie en magnetische pulsen gebruikt. De behandeling zorgt voor verstrakking en versteviging van de huid zonder dat daar naalden bij worden gebruikt. De Venus Legacy MP2 behandeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen en collageen waardoor de huid weer fris oogt.

Doffe huid behandelen met Fruitzuur peeling

De fruitzuur peeling is geschikt voor het verwijderen van dode huidcellen. Doordat de dode huidcellen verwijderd worden komen nieuwe, gezonde huidcellen naar de oppervlakte. De huid neemt verzorgingsproducten beter op en gaat er gezonder uitzien.

Doffe huid behandelen met Obagi Blue Peel

Een doffe huid wordt verleden tijd nadat u de Obagi Blue Peel behandeling hebt gehad. De blauwe, exfoliërende peeling wordt zowel in het gezicht als in de hals toegepast en zorgt voor een stralende huid.

Doffe huid behandelen met Mesotherapie – skinbooster

Mesotherapie is een behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van de SkinPen. De needlingtechniek is geschikt voor de hals, het gezicht en het decolleté. Bij de behandeling met mesotherapie wordt een cocktail met hyaluronzuur, vitaminen en mineralen de huid ingebracht. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid een gezonde uitstraling heeft. U vindt  hier meer informatie over de behandeling.

Doffe huid behandelen met zuurstofbehandeling

Tijdens de zuurstof behandeling worden hyaluronzuur en medisch zuurstof onder hoge druk de huid ingebracht waardoor de doorbloeding verbetert. Deze behandeling zorgt voor een betere bloedcirculatie en een stralende huid.

Het resultaat van een behandeling voor de doffe huid

Het resultaat van onze behandelingen is een stralende en gezonde huid. Daarnaast voelt de huid beter aan en is de huid van binnenuit gehydrateerd. Ook zal de teint van uw huid verbeteren waardoor uw huid er weer jonger en mooier uitziet.

Afspraak maken bij BLOY

Laat uw huid behandelen bij BLOY Institute met een van bovenstaande behandelingen. Maak direct een afspraak bij BLOY voor een behandeling of een gratis consult. 

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken