Skip to main content

Decolleté en hals behandelingen

Om de huid van het decolleté en de hals te behandelen, te verstrakken en te verzorgen bieden wij de volgende behandelingen aan;

HIFU-behandelingSkinboosterVenus Legacy MP2QMS

Decolleté en hals behandelen bij BLOY Institute

Naarmate we ouder worden neemt de collageen aanmaak in ons lichaam af waardoor de huid slapper en minder elastisch wordt. Wist u dat de collageenafbraak al begint vanaf het 25ste levensjaar? Niet alleen de gezichtshuid wordt slap en krijgt rimpeltjes, ook de huid van onze hals en decolleté kan verslappen. Om deze delen van het lichaam te behandelen bent u bij BLOY Institute aan het juiste adres.

Decolleté en hals behandelen met HIFU

HIFU is een unieke ultrasound behandeling voor de hals en het decolleté. De High Intensity Focus Ultrasounds zendt geluidsgolven en energie uit naar de zogenaamde ‘SMAS’ laag waardoor de aanmaak van nieuwe cellen en collageen wordt gestimuleerd. Het resultaat is een strakkere huid. De HIFU techniek is veilig en werkt effectief. De behandeling kan als onprettig worden ervaren, de resultaten daarentegen zijn erg mooi.

Decolleté en hals behandelen met Skinbooster

Tijdens een Skinbooster behandeling wordt de biologische stof hyaluronzuur in het te behandelen gebied geïnjecteerd door middel van een fijne naald. Een mooie huid is glad, egaal, elastisch en gehydrateerd. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid beter in staat is om watermoleculen vast te houden waardoor de huid langdurig gehydrateerd is van binnenuit. De huid ziet er vrijwel direct weer stralend en gezond uit en u profiteert ongeveer zes tot acht maanden van het resultaat. Het aantal benodigde behandelingen hangt af van het huidtype en gaat in overleg met uw huidtherapeut.

Decolleté en hals behandelen met Venus Legacy MP2

Een gerimpelde hals en decolleté zullen uw echte leeftijd verraden. Door gebruik te maken van de MP2 technologie zullen de rimpels minder worden, krijgt u een strakkere huid en zullen de gezichtscontouren verbeteren. De Venus Legacy Mp2 is een niet-chirurgische en pijnloze oplossing voor een verslapte huid. De radiofrequentie en magnetische pulsen die worden afgegeven aan de huid zorgen ervoor dat het collageen zich verbindt en samentrekt waardoor de huid strakker wordt. Het aantal benodigde behandelingen verschilt per persoon en wordt altijd meegenomen in uw persoonlijke behandelplan. De behandeling is veilig en u boekt snelle en blijvende resultaten zonder hersteltijd.

Decolleté en hals behandelen met QMS

De QMS behandeling is geschikt voor het behandelen van de hals en het decolleté. Deze behandeling  vult de huid van binnenuit op met collageen. De producten verzachten, hydrateren en verstevigen de huid waardoor de huid er weer fris en vol uit ziet. De behandeling wordt onderverdeeld in 3 verschillende fases, verdeeld over meerdere maanden.

Afspraak maken decolleté en hals behandeling

Wilt u de huid van uw decolleté en hals laten behandelen en/of verzorgen? Boek dan één van onze behandelingen.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken