Behandelingen

Couperose

Rode vaatjes in het gezicht wordt ook wel couperose genoemd. Bij couperose is een toename te zien van de kleine oppervlakkige vaatjes in de huid. Deze vaatjes zijn verwijd en verslapt, waardoor ze beter zichtbaar worden.

De behandeling

Last van couperose (rode vaatjes)?

Rode vaatjes in het gezicht wordt ook wel couperose genoemd. Bij couperose is een toename te zien van de kleine oppervlakkige vaatjes in de huid. Deze vaatjes zijn verwijd en verslapt, waardoor ze beter zichtbaar zijn. De adertjes zitten vooral op de neus en de wangen, maar kunnen ook elders voorkomen. In veel gevallen ontstaat het spontaan, maar zonlicht, roken, erfelijkheid, gure wind of felle kou kunnen een trigger zijn. Wanneer de huid dunner en lichter is, vallen de vaatjes meer op.

Gratis proefbehandeling aanvragen

Hoe ontstaan deze vaatjes?
De vaatjes kunnen onder andere ontstaan door erfelijkheid, zonneschade en roken. Door de schade van de zon en het roken worden de oppervlakkige vaatjes slapper en wijder.  Meestal ontstaan de vaatjes spontaan en gaan niet meer vanzelf weg. De huidaandoening is ongevaarlijk maar veel mensen ervaren het als cosmetisch storend.

Rosacea

Wanneer u last heeft van verwijde vaatjes, puistjes en veel roodheid in het gezicht kan het zijn dat u last heeft van rosacea. Bij rosacea kan de roodheid verergeren door alcohol, pittig eten of door de afwisseling van een koude naar een warme ruimte. Het laseren van de vaatjes kan voor verlichting van de klachten zorgen. De laser behandelingen zijn mooi om te combineren met fruitzuur peelingen. De fruitzuur peelingen zorgen ervoor dat de puistjes verminderen. De combinatie van de laser en de fruitzuurpeelingen zorgt ervoor dat de huid egaliseert, omdat zowel puistjes als de roodheid zullen verminderen.

Behandeling

De Fotona4D® laserbehandelingen zijn zeer effectief voor het verwijderen van couperose. Het is de meest geschikte en efficiënte manier om couperose te verminderen, omdat er zeer specifiek gewerkt kan worden. Wij kunnen namelijk tot op de millimeter bepalen welk gebied we behandelen en dat is erg belangrijk bij couperose. We kunnen diep in de huid werken waarbij we enkel op de vaatjes werken en niet op de omringende huid.

*De getoonde resultaten op ons beeld en video materiaal bieden geen garanties en kunnen per persoon verschillen.

Vergoeding voor couperose

Heeft u last van couperose en wilt u zich laten behandelen? Houd er dan rekening mee dat veel zorgverzekeraars deze behandeling vergoeden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Neem contact op met uw zorgverzekeraar of bekijk deze pagina om na te gaan of u in aanmerking komt voor een vergoeding.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken