Behandelingen

Couperose

Rode vaatjes in het gezicht wordt ook wel couperose genoemd. Bij couperose is een toename te zien van de kleine oppervlakkige vaatjes in de huid. Deze vaatjes zijn verwijd en verslapt, waardoor ze beter zichtbaar worden.

De behandeling

Last van couperose (rode vaatjes)?

Rode vaatjes in het gezicht wordt ook wel couperose genoemd. Bij couperose is een toename te zien van de kleine oppervlakkige vaatjes in de huid. Deze vaatjes zijn verwijd en verslapt, waardoor ze beter zichtbaar worden. De adertjes zitten vooral op de neus en de wangen, maar kunnen ook elders voorkomen. Couperose kan bij iedereen voorkomen. In veel gevallen ontstaat het spontaan, maar zonlicht, roken, erfelijkheid, gure wind of felle kou kunnen een trigger zijn. Wanneer de huid dunner en lichter is, vallen de vaatjes meer op.

Gratis proefbehandeling aanvragen

Hoe ontstaan deze vaatjes?
De vaatjes kunnen onder andere ontstaan door erfelijkheid, zonneschade en roken. Door de schade van de zon en het roken worden de oppervlakkige vaatjes slapper en wijder.  Meestal ontstaan de vaatjes spontaan en gaan niet meer vanzelf weg. De huidaandoening is ongevaarlijk maar kan wel als cosmetisch storend worden ervaren.

Rosacea

Wanneer u last heeft van verwijde vaatjes, puistjes en veel roodheid in het gezicht kan het zijn dat u last heeft van rosacea. Bij rosacea kan de roodheid verergeren door alcohol, pittig eten of door de afwisseling van een koude naar een warme ruimte. Het laseren van de vaatjes kan voor verlichting van de klachten zorgen. De laser behandelingen zijn mooi om te combineren met enkele fruitzuur peelingen. De fruitzuur peelingen kunnen ervoor zorgen dat de puistjes verminderen. De combinatie van de laser en de fruitzuurpeelingen zal er daarom voor zorgen dat de huid egaliseert, omdat zowel puistjes als de roodheid zullen verminderen.

Behandeling

De KTP laser kan in 1 tot 3 behandelingen de roodheid van de couperose of rosacea verminderen. Tijdens de behandeling wordt het gebundelde licht uit de KTP laser in de huid omgezet in energie. Door deze energie wordt het bloed in de haarvaatjes verwarmd en zullen de vaatjes dichtschroeien. Hierdoor is het transport van het bloed door het behandelde vaatje onmogelijk en zal het lichaam het vaatje opruimen. Na de behandeling zijn de vaatjes daarom meteen weg. Echter, is het mogelijk dat de huid nog wat rood is van de behandeling. Na één dag zal de roodheid verminderen. De huid kunt u dan koelen met een icepack.

*De getoonde resultaten op ons beeld en video materiaal bieden geen garanties en kunnen per persoon verschillen.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken