Couperose verwijderen bij BLOY Institute

Couperose is een huidaandoening die voornamelijk voorkomt bij mensen vanaf 30 jaar met een lichte huid. Bij BLOY Institute bent u aan het juiste adres om couperose te behandelen.

Wat is couperose en wat is de oorzaak ervan?

Bij couperose is er sprake van aanwezigheid van rode bloedvaatjes in het gezicht. De aandoening ontstaat doordat adertjes in de huid verwijden. Dit kan komen door overmatig zonnen, een lichte huidtype, alcoholgebruik maar ook door erfelijkheid. Couperose is te herkennen aan rode vaatjes op de wangen, neus en kin. Soms kunnen de adertjes branderig zijn of jeuken.

Rode adertjes verwijderen

Heeft u last van couperose? Dan heeft u last van de zichtbaarheid van rode adertjes in het gezicht. U kunt er voor kiezen om de roodheid te camoufleren met make-up, maar dat is niet altijd dé oplossing. Vooral niet wanneer u liever geen make-up draagt of veel in de zon bent. Kies er daarom voor om de rode adertjes te laten verwijderen bij BLOY Institute.

Couperose behandelingen

Om couperose te behandelen biedt BLOY Institute laserbehandelingen aan.

Couperose behandeling met laser

Tijdens de laserbehandeling wordt het gebundelde licht uit de KTP laser in de huid omgezet in energie. Door deze energie wordt het bloed in de haarvaatjes verwarmd en zullen de vaatjes dichtschroeien. Hierdoor stopt het transport van bloed naar het behandelde vaatje waardoor het lichaam het vaatje meteen zal opruimen. Na de behandeling zult u direct resultaat zien.

Afspraak maken couperose verwijderen

Couperose is een vervelende aandoening. Gelukkig kunnen we u bij BLOY Institute helpen. Maak via de website een afspraak voor de gratis huidanalyse of boek een behandeling om couperose te verwijderen.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken