Skip to main content

Cellulite behandelen bij BLOY Institute

Cellulite kan voor sommigen storend zijn. Wilt u op een effectieve manier uw cellulite laten behandelen? Kies dan voor een van de volgende behandelingen bij BLOY Institute in Amsterdam:

IcooneBindweefselmassageVenus Legacy

Wilt u één van bovenstaande behandelingen boeken? Klik dan hier. Wilt u meer weten over deze behandelingen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

De oorzaak van cellulite

Hoewel de aandoening niet kwaadaardig is, kan het soms toch onzeker maken en ervoor zorgen dat u minder lekker in uw vel zit. Cellulite is een veranderende toestand van het onderhuidse bindweefsel waardoor er putjes in de huid ontstaan. Cellulite komt voornamelijk voor bij vrouwen op de benen en billen, maar het kan ook voorkomen bij mannen en op andere lichaamsdelen. De symptomen van cellulite zijn een hobbelige huid, zichtbare vetophopingen en een koud gevoel door een slechte bloedcirculatie. Er zijn een aantal factoren die invloed hebben op het ontstaan van cellulite: genetische bepaling, leeftijd, ontstekingsgevoeligheid en overgewicht.

Cellulite behandelen met Icoone

De Icoone behandeling is een behandeling die laser, LED en mechanische bindweefselmassage combineert waardoor de bloedcirculatie verbetert, fibroblasten gestimuleerd worden, vetophopingen verminderen en cellulite vermindert. De Icoone is een stevige maar zeer effectieve behandeling.

Behandeling boeken bij BLOY Institute

Heeft u last van cellulite en bent u op zoek naar een professionele behandeling? Maak dan een afspraak voor een gratis huidanalyse bij BLOY Institute en ontdek welke behandeling het beste bij u past.

Cellulite behandelen met Venus Legacy

De Venus Legacy behandeling is een geschikte behandeling voor het behandelen van cellulite op het lichaam. De gecombineerde behandeling bestaat uit radiofrequentie en magnetische pulsen zorgen voor een verstrakking en versteviging van de huid. De behandeling heeft een langdurig effect doordat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd.

Cellulite behandelen met bindweefselmassage

De krachtige bindweefselmassage zet de huid aan tot celvernieuwing en stimuleert tegelijkertijd de aanmaak van collageen en elastine. De bindweefselmassage kan zowel in het gezicht als op het lichaam toegepast worden om cellulite te verminderen.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken