Wat is een camouflagetherapie?

Camouflagetherapie is een vorm van huidtherapie die wordt ingezet voor het camoufleren van verschillende huidaandoeningen. Het hebben van huidaandoeningen zoals kleurverschillen en vaatstoornissen kan voor veel schaamte en onzekerheid zorgen. Camouflagetherapie is dan een goede oplossing. Tijdens deze behandeling worden camouflageproducten ingezet. Bij BLOY maken we gebruik van de camouflerende producten van Oxygenetix. De met zuurstof verrijkte foundation van Oxygenetix vermindert de zichtbaarheid van huidaandoeningen, vermindert zwellingen, camoufleert kleurverschillen en zorgt voor een frisse uitstraling. 

Voor wie is camouflagetherapie geschikt?

De camouflagetherapie kan worden toegepast bij de volgende huidproblemen:

— acne en acnelittekens
vaatstoornissen
— rosacea
— pigmentvlekken
— lijntjes
— haarvaatjes
— sproetjes

Heeft u een of meerdere van bovenstaande indicaties en bent u benieuwd wat camouflagetherapie voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak voor de gratis huidanalyse bij BLOY Institute. 

Behandeling met camouflagetherapie

Voordat u een afspraak maakt voor de camouflagetherapie, zal tijdens de gratis huidscan een persoonlijk behandelplan worden opgesteld. Tijdens deze afspraak wordt gekeken of camouflagetherapie een geschikte behandeling is voor uw huidprobleem. Wanneer blijkt dat de behandeling geschikt is voor uw huid, wordt er een camouflage gel gekozen in een kleur die past bij uw eigen huidskleur. Vervolgens wordt deze toegepast op de huid waarna de zichtbaarheid van de huidaandoening vermindert. Voordelen van de herstelbevorderende foundation zijn onder andere:

— een waterproof foundation die niet afgeeft;
— een hypoallergene foundation die irritatievrij is;

— de SPF 25 die de foundation bevat.

Bent u geïnteresseerd in camouflagetherapie bij BLOY Institute? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak via onze website. 

Camouflagetherapie boeken BLOY Institute

Bent u benieuwd of camouflagetherapie de zichtbaarheid van uw huidprobleem kan verminderen? Maak dan een afspraak voor de gratis huidscan bij BLOY Institute. Wilt u direct de camouflagetherapie boeken? Dit kunt u doen via de website. Heeft u toch nog vragen over de camouflagetherapie na het lezen van deze pagina? Neem dan eerst telefonisch contact met ons op of stuur een email.

Vergoeding voor Camouflagetherapie

Heeft u een aanvullende zorgverzekering? Dan wordt de camouflagetherapie wellicht deels of volledig vergoed. Twijfelt u of u in aanmerking komt voor een vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken