Skip to main content
Blog

Nieuw jaar, nieuwe skincare

By januari 8, 2021januari 13th, 2021No Comments

Het nieuwe jaar voelt als een nieuwe start, dit jaar misschien zelfs meer dan voorgaande jaren. In 2020 hebben we — al dan niet noodgedwongen — meer rust genomen en meer dan ooit tevoren thuis gezeten. Gelukkig betekent meer thuis zijn ook meer tijd voor jezelf en meer tijd voor selfcare. In 2021 zetten we deze trend voort en beginnen we het jaar met goede intenties. Een nieuw jaar vraagt om een nieuwe skincare routine. Staan een stralende huid, minder rimpels en minder onzuiverheden ook op jouw lijstje met goede voornemens? BLOY Institute heeft hiervoor de beste behandelingen en producten voor jou én je huid.

VOORNEMEN #1: EEN STRALENDE HUID
Mesotherapie behandeling 

Door de mesotherapie behandeling krijg je weer een vollere huid, verminderen fijne lijntjes en krijg je jouw glow terug. Bij een mesotherapie behandeling maken we gebruik van een cocktail met hyaluronzuur, waardoor jouw huid zijn vitaliteit en stevigheid weer verkrijgt.

VOORNEMEN #2: MINDER RIMPELS
Qms anti-aging behandeling

Qms medicosmetics is onze mooiste anti-ageing behandeling met hele fijne producten voor thuis. Met QMS behandelen we in fases. In fase 1 zorgen we ervoor dat we het vocht en vet in balans krijgen, door middel van collageen en hydraterende producten. Al met al is dit een mooie behandeling om mee te starten als je een stralende huid wilt en op de fijne lijntjes in het gezicht wilt werken.

VOORNEMEN #3: MINDER ONZUIVERHEDEN
Detox acne behandeling met PCA Skin

PCA Skin producten bevatten actieve ingrediënten die diep in de huidcellen doordringen. Deze ingrediënten ontgifen jouw huid en brengen jouw huid in balans. Bij BLOY Institute hebben wij een speciaal voor acne ontwikkelde facial, de Detox Acne Behandeling, waarbij wij de producten van PCA Skin gebruiken. Deze producten zijn een facial wash om de pH waarde van de huid te herstellen, een smoothing toner om dode huidcellen te verwijderen, een detox gel om de huid te ontgiften en een calming balm voor een extra voedende en kalmerende werking. Al met al zijn de producten van PCA Skin de ideale toevoeging voor jouw nieuwe skincare routine in dit nieuwe jaar!

BEN JIJ NOU NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR ONZE TIPS, BEHANDELINGEN EN PRODUCTEN?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door onze schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten bij BLOY Institute in Amsterdam Zuid. Wil je een afspraak maken? Klik hier en plan je afspraak in of bel naar ons: 020-8545161. Voel je vrij om langs te komen in de winkel: Willemsparkweg 168a 1071HT Amsterdam (Kruising Cornelis Schuytstraat en Koninginneweg)

huidscan door huidtherapeut, gezichtsbehandeling bij BLOY Institute