Skip to main content
Blog

Laseren is KEY – Een egale huid is HOT!

By september 22, 2020januari 13th, 2021No Comments

Wanneer je huid mooi egaal is en straalt zit je zelf ook lekker in je vel en heb je meer zelfvertrouwen. Ons doel bij Bloy Institute is om iedereen weer lekker in zijn/haar vel te laten zitten en te laten stralen. Tot 2 weken geleden konden we al laseren en onze cliënten helpen met het verminderen van pigment, het teruggeven van een glow aan de huid, en het werken aan hydratatie. In principe alles wat je kan geven aan een huid die al op conditie is.

Het enige wat nog ontbrak was het verminderen van couperose en angiomen. Bij BLOY zijn we daarom erg blij met onze nieuwste aanwinst: de KTP Diode Laser. Dit is dé laser voor het verminderen van couperose, pigment en verheven plekjes op de huid, zoals: fibromen (steelwratjes) en verruca seborrhoica (ouderdomswratje). Ook interesse in laseren?

Wat is het verschil tussen LASER en IPL? En waarom heeft BLOY Insitute gekozen voor een LASER?

LASER en IPL kunnen beide worden ingezet voor het verminderen van huidproblemen, zoals: pigment en couperose. Beide behandelopties werken op basis van licht. De energie van het licht wordt in de huid omgezet naar warmte. De warmte kan onder ander pigment en vaatjes verminderen. Het belangrijkste verschil tussen een laser en IPL is dat een laser werkt met één golflengte en een IPL met een spectrum aan golflengten. Hierdoor kan een LASER specifieker werken. Pigment en couperose kunnen hierdoor doelgericht worden verwijderd.

Laseren – Wat doet een KTP LASER?

Met de KTP LASER kunnen we pigment, couperose en verheven plekjes, zoals verruca seborrhoica (ouderdomswratjes) en fibromen (steelwratjes) verminderen. Het gebundelde licht van de KTP LASER wordt in de huid omgezet in warmte. De warmte zorgt ervoor dat pigmentcellen, rode bloedvaatjes en wratjes kunnen worden vernietigd. Door te werken met een specifieke golflengte kunnen we doeltreffend deze huidaandoeningen aanpakken.

Couperose

Tijdens de behandeling wordt het gebundelde licht uit de KTP laser in de huid omgezet in energie. Door deze energie wordt het bloed in de haarvaatjes verwarmd en zullen de vaatjes dichtschroeien. Hierdoor is het transport van het bloed door het behandelde vaatje onmogelijk en zal het lichaam het vaatje opruimen. Na de behandeling zijn de vaatjes daarom meteen weg.

Pigment

Tijdens de behandeling wordt het gebundelde licht uit de KTP laser in de huid omgezet in energie. Door deze energie wordt het pigment in de huid vernietigd. Na de behandeling zullen de pigmentvlekken eerst iets donkerder kleuren. Het lichaam heeft tijd nodig om het pigment op te ruimen. In een paar dagen tijd zal het pigment eerst gaan schilferen. Vervolgens kan er een korstje ontstaan die na enkele dagen vanzelf van de huid afvalt. Het pigment zal hierdoor steeds lichter worden.

Verruca seborrhoica en fibromen

De KTP laser kan de wratjes op de huid coaguleren. Hierdoor is het wratje meteen verdwenen. Op de huid blijft na de behandeling een korstje over. Na een week zal deze er vanzelf afvallen en is er weer normale huid zichtbaar.

Waarom de KTP Laser bij Bloy Institute?

Bij Bloy Insitute gebruiken we de KTP LASER die met een minimale downtime (de huid is één dag iets roder) effectief en snel pigment, couperose, verruca seborrhoica en fibromen kan verwijderen. In enkele behandelingen, gemiddeld 1-3, wordt de huid hierdoor vereffend. Daarnaast is de downtime na de behandeling minimaal. Na de behandeling is de huid wat rood en gezwollen. Dit zal na één tot twee dagen zijn weggetrokken. Tot slot zie je meteen het resultaat als we vaatjes en wratjes verwijderen. Bij pigment duurt dit ongeveer een week. Kortom, de KTP LASER zorgt snel en effectief voor een egale huid.

Kosten

Wij behandelen in 3 zones.
Klein gebied is 100,- per sessie.
Midden gebied is 175,- per sessie.
Groot gebied is 250,- per sessie.

Boek je treatment via onze website of voel je vrij om te bellen naar 020-8545161.

KTP Laser | Huidverbetering | BLOY Institute Amsterdam