Skip to main content
Blog

Klant ervaring uitgelicht: Venus Legacy, ME-line en Cellics

By mei 22, 2020januari 13th, 2021No Comments

“Je hebt even geduld nodig maar dan heb je ook wat. Ik ga met veel vertrouwen richting de 50. Op deze manier ga ik mooi oud worden”. – Tjitske (46 jaar)

Een mooie gezonde huid is een huid die egaal en goed gehydrateerd (vol) is. Maar hoe krijg je nou die mooie egale huid? Wat kun je thuis doen en wat kun je in de kliniek laten doen? In onze rubriek ´Klant Reviews´ vertellen we over klantervaringen. Vandaag licht onze huidtherapeute Maaike Lammes een combinatie behandeling toe die haar cliënte Tjitske onlangs heeft ondergaan. Tjitske is behandeld met de Venus Legacy, de ME-line en gebruikt Cellics supplementen.

Cliënte Tjitske, 46 jaar

“Mijn belangrijkste motivatie is om op een zo’n natuurlijk mogelijke manier de verslapping en veroudering van mijn huid tegen te gaan. Daarom ben ik ongeveer 6 jaar geleden bij BLOY Institute terecht gekomen om mijn huid te gaan verbeteren. Ik ben toen begonnen met de producten van QMS. Ik merkte al veel verschil, maar wilde nu toch ook nog werken aan huidverbetering op de lange termijn.

Ik heb toen gekozen voor de behandelingen met Venus MP2 om de collageen structuren in mijn huid te verbeteren en daarmee het verouderingsproces te vertragen en wellicht (deels) terug te draaien. Om de collageen aanmaak van binnenuit te stimuleren heb ik daarbij de huidsupplementen Cell Elixer en Cell Omega gebruikt. In totaal heb ik 8 weken lang 1 behandeling per week met de Venus MP2 voor gezicht en hals gehad. Deze behandelingen zijn heerlijk en voelde aan als gezichtsmassages.

Na elke behandeling zie je een lichte verstrakking van je huid en is je huid mooi doorbloed. Het echte resultaat ga je pas vanaf 3 maanden zien omdat je lichaam deze tijd nodig heeft om het collageen op te bouwen. Dit is dus een behandeling waar je wat geduld voor moet hebben omdat het resultaat niet direct zichtbaar is, behalve dan de tijdelijke verstrakking direct na de behandeling. Ik vond het wat dat betreft best spannend omdat je niet weet of het echt wat gaat doen.

Na het afronden van mijn kuur van 8 weken met Venus MP2 ben ik gestart met ME-line. Omdat ik steeds meer pigment(ouderdom)vlekken in mij gezicht kreeg, wilde ik ook aan het verminderen van pigmentatie vorming in mijn huid gaan werken. Door die vlekken leek mijn huid namelijk ouder dan die in werkelijkheid is. BLOY Institute adviseerde mij aan om ME-line te gaan proberen. Een kuur van 4 maanden waar ik wederom geduld moest hebben met het resultaat.

De ME-line kuur bestaat uit verschillende producten die je 4 maanden thuis moet gebruiken en je ondergaat 2 peelings en 2 dermapen behandelingen in de salon van BLOY. De peeling is wat gevoelig maar vond ik heel goed te doen. 2 dagen na de peeling komt de bovenste huidlaag los en dan vallen de vellen als het waren van je gezicht af. Binnen 2 dagen is dit proces voltooid. Ik vond dit hele vervellen vrij snel gaan. De dermapen behandelingen zijn ook heel goed te doen. Je bent alleen even daarna een beetje rood maar de volgende dag zag ik niks meer.

Wat ik wel vond tegenvallen is dat je door het gebruik van de thuisproducten van ME-line continu aan het schilferen bent. Dit schilferen is ook de bedoeling van het hele proces om de
pigmentvlekken uit je huid te halen. Ik zorgde ervoor dat ik altijd een pot crème bij de hand had om mijn gezicht in te smeren zodat je de schilfers niet zo goed kon zien.

Nu 6 maanden na de start van de Venus MP2, de huidsupplementen en aansluitend de ME-line behandelingen heb ik wel een bijzonder mooi resultaat behaald. De pigmentvlekken in mijn gezicht zijn aanzienlijk verminderd en mijn huid is veel steviger geworden. Mijn huid ziet er jaren jonger uit. Ik voel me er super goed bij. Ik zorg dat ik me nu ook nog beter bescherm tegen de zon om te voorkomen dat de pigmentvlekken ooit terugkomen.

Je hebt even geduld nodig maar dan heb je ook wat. Ik ga met veel vertrouwen richting de 50. Op deze manier ga ik mooi oud worden. Ik zou deze behandelingen ook iedereen kunnen aanraden die aan verslapping van de huid en vermindering van pigmentvlekken wil werken. De huidtherapeuten van BLOY hebben me heel fijn en professioneel begeleidt en geadviseerd.

Feedback huidtherapeute Maaike:

Om je huid gezond, vitaal, stevig en jong te houden is het belangrijk om zowel van buiten als van binnen te werken. Een gezonde huid begint van binnenuit. Het gebruik van supplementen in combinatie met huidverbeterende behandelingen geven daarom het mooiste resultaat.

Tjitkse is om die reden het cell omega en cell elixer van Cellics gaan gebruiken. De visolie (cell omega) bevat essentiële vetzuren die ervoor zorgen dat je bloedvaten schoon zijn, je een betere focus hebt en ontstekingen in het lichaam verminderd. Daarnaast verlopen alle processen in je lichaam beter wanneer je genoeg visolie gebruikt. Het cell elixer is een immuunbooster die hyaluronzuur en collageen bevat. Beide ingrediënten zorgen voor de stevigheid en het volume van de huid. Door dit consequent elke dag te gebruiken wordt de hoeveelheid collageen in je huid meer. Hoe meer collageen in je huid, des te steviger en jonger je huid.

In de foto hieronder zie je dat de intensiteit van het collageen in de huid van Tjitske verbeterd is van 23,3 naar 42,8 in 10 weken tijd.

Naast het verbeteren van de huid van binnenuit hebben we de Venus MP2 op het gelaat gecombineerd met de ME-line behandelingen en producten. De Venus MP2 zorgt ervoor dat het huidige collageen in de huid wordt geboost en dat er nieuw collageen wordt aangemaakt. Hierdoor is de huid van Tjistke zichtbaar steviger geworden en heeft het meer volume gekregen. Daarnaast zijn lijntjes verminderd. De ME-line producten en behandelingen hebben het pigment erg verminderd waardoor Tjitske nu een egalere huid heeft. Met ME-line kunnen we zowel epidermaal als dermaal pigment verminderen.

Meer weten? Boek dan hier jouw gratis huidscan in.