Skip to main content
Blog

SOS: eerste hulp bij mondmasker acne

By januari 8, 2021januari 13th, 2021No Comments

Tegenwoordig zijn mondmaskers niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Hoewel wij er inmiddels al aan gewend zijn, kunnen we helaas niet hetzelfde zeggen over onze huid. Steeds meer hebben we last van acne onder en rondom het mondmasker, oftewel maskne. Gelukkig zijn deze onzuiverheden te verhelpen met behulp van de juiste producten en behandelingen. Bij BLOY Institute bieden we verschillende behandelingen om acne te behandelen. Maak een afspraak en zeg vaarwel tegen mondmasker acne!

DETOX ACNE BEHANDELING met PCA Skin producten

PCA Skin producten bevatten actieve ingrediënten die diep in de huidcellen doordringen waardoor jouw huid ongift en in balans wordt gebracht. Bij BLOY Institute hebben wij een speciaal voor acne ontwikkelde facial, de Detox Acne Behandeling, waarbij de producten van PCA Skin gebruikt worden. Deze producten zijn een facial wash om de pH waarde van de huid te herstellen, een smoothing toner om dode huidcellen te verwijderen, een detox gel om de huid te ontgiften en een calming balm voor een extra voedende en kalmerende werking.

OBAGI BLUE PEEL

De Obagi Blue Peel is dé effectieve en toonaangevende huidbehandeling in de vorm van een chemische peeling die de huidstructuur aanzienlijk verbetert. Dode huidcellen worden aangepakt, de overtollige talgproductie wordt behandeld en de conditie van de huid wordt drastisch verbeterd. Zeg maar vaarwel tegen onzuiverheden en laat je huid, met en zonder masker, weer stralen.

PCA RETINOL PEELING

Deze peeling belooft een gladdere, egalere en gelijkmatigere huid. Zorgen over een doffe en oneffen huid zijn verleden tijd. De PCA Skin Retinol Peeling bestaat uit 6% retinol gecombineerd met anti-oxidanten uit onder andere Calendula, Olijf, Silybum Marianum en tocopherol. Deze werkzame stoffen doen wonderen voor de huid, zoals het verzachten van rimpels en het vervagen van acne littekens.

BEN JIJ NOU NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR ONZE TIPS, BEHANDELINGEN EN PRODUCTEN?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door onze schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten bij BLOY Institute in Amsterdam Zuid. Wil je een afspraak maken? Klik hier en plan je afspraak in of bel naar ons: 020-8545161. Voel je vrij om langs te komen in de winkel: Willemsparkweg 168a 1071HT Amsterdam (Kruising Cornelis Schuytstraat en Koninginneweg)

behandeling door huidtherapeut, gezichtsbehandeling bij BLOY Institute