Skip to main content
Blog

Healthy holidays

By december 17, 2020januari 13th, 2021No Comments

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent gezelligheid. Waarbij je de beste kant van jezelf wilt laten zien. Bij BLOY Institute vinden we het belangrijk dat iedereen gezond en stralend de feestdagen door komt, ondanks dat het dit jaar in een klein groepje gevierd moet worden.
Als je er gezond en stralend uitziet zorgt dit voor veel energie. Maar wat kun je doen om zo energiek en stralend de feestdagen door te komen? Wij gaan je helpen met onze juiste producten en behandelingen.

Cellics Cell Pure

Om het lichaam goed te detoxen na al het (vele) eten tijdens feestdagen, kan je Cell Pure gebruiken van Cellics. Cellics ontwikkelt verschillende huidsuppleties. Deze bevatten verschillende voedingsstoffen en vitamines die je lichaam nodig heeft. Dit detox poeder remt ontstekingsreacties en ondersteunt lever en nieren tijdens het ontgiftingsproces. Deze organen zorgen voor het afvoeren van vet-oplosbare en water-oplosbare afvalstoffen uit het lichaam. Verstoring van de spijsvertering staat vaak in relatie met huidproblemen. Cell Pure draagt eraan bij tot de in stand houding van de normale leverfunctie, om de gezondheid van de huid te behouden. Cell Pure is te vinden in de store BLOY Institute. €99,-

Vitamine C

Vitamine C is een antioxidant en dus super belangrijk voor een stralende huid, je weerstand en je energieniveau. Ons lichaam maakt zelf geen vitamine C aan en daarom is het belangrijk om genoeg vitamine C binnen te krijgen. Er zijn verschillende manieren om vitamine C binnen te krijgen. Door middel van genoeg fruit eten of suppletie. In de Cell Pure zit ook vitamines, waaronder vitamine C. Een vitamine C serum is ook mooi om de huid te voeden van buitenaf. Obagi Medical heeft vitamine C serums voor de huid in de percentages 10%, 15% of 20%.

QMS Medicosmetics

Qms medicosmetics is onze mooiste anti-ageing behandeling met hele fijne producten voor thuis. Met QMS behandelen we in fases. Bij fase 1 zorgen we ervoor dat we het vocht en vet in balans krijgen, door middel van collageen en hydraterende producten. Dit is een mooie behandeling om mee te starten als je een stralende huid wilt en op de fijne lijntjes in het gezicht wilt werken. Deze behandeling is ontspannen, waardoor je ook ontspannen de feestdagen ingaat. QMS heeft een 3 step system product voor thuis het runder collageen serum! Nummer 1 anti-age!

Bioteine proteïne shakes

De eiwit shakes van Bioteïne staan voor het afvallen met een maaltijdvervanger, die bestaat uit een 100% natuurlijke proteïne mix. Geschikt voor het maken van een shake met yoghurt, melk, sojamelk, amandelmelk, water of kwark maar ook een mix ervan. Te gebruiken als ontbijt, lunch, diner of als toetje met weinig calorieën en voldoende eiwitten voor een voldaan gevoel tijdens het afvallen. De shakes zijn een goed alternatief voor het vervangen van een koolhydraat rijke maaltijd. Zo wordt de inname van suikers gereduceerd, die toch de veroorzakers zijn van snel veel energie die je vaak niet nodig hebt.

Ben jij nou nieuwsgierig geworden naar onze tips, behandelingen en producten?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door onze schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten bij BLOY Institute in Amsterdam Zuid. Wil je een afspraak maken? Klik hier en plan je afspraak in of bel naar ons: 020-8545161. Voel je vrij om langs te komen in de winkel: Willemsparkweg 168a 1071HT Amsterdam (Kruising Cornelis Schuytstraat en Koninginneweg)