Skip to main content
Blog

De Fotona4D® laser, een ultieme all-in-one behandeling

By maart 23, 2022maart 28th, 2022No Comments

Kim Kardashian is nooit verlegen geweest om de intieme details van haar huidverzorgingsroutine te delen. Van de talloze video’s die haar worsteling met psoriasis beschrijven tot de perfectionerende resultaten van haar fillerbehandelingen. Onlangs gaf Kim Kardashian haar Instagram-volgers een kijkje achter de schermen bij haar neklaserbehandeling. De ster testte de Fotona4D® laser die volgens haar collageen van binnenuit opbouwt. Volgens de Skin Thesis huidverzorgingskliniek in West Hollywood maakt de behandeling gebruik van een 4D-laser genaamd de Fotona4D® die collageen stimuleert, de huid remodelleert en volume toevoegt zonder injectables.

Bij BLOY gebruiken wij met trots deze 4D-laser om jou een ultieme ‘all-in-one’ behandeling te kunnen geven. Ben je benieuwd hoe deze laser werkt? Welke behandelingen we hiermee kunnen doen? En waarom wij zo blij zijn met deze laser? Lees dan zeker dit artikel verder….

 

Hoe werkt het?

De speciale Fotona 4D laserapparatuur verbindt op een unieke manier twee verschillende golflengtes. Door middel van deze techniek worden in één behandeling maar liefst vier verschillende lagen van de huid versterkt, verstrakt en gelift. Dankzij de unieke techniek van deze laser kunnen we tijdens deze behandelingen meerdere resultaten bij jou verwezenlijken. Zo krijgt de huid toenemend volume, vindt er verstrakking plaats en wordt de huid geëgaliseerd. Deze geavanceerde laserbehandelingen zijn ‘niet-invasief’, dit houdt in dat er geen naald of mes aan te pas komt en dat de huid zich razendsnel herstelt. Nog een pluspunt: de behandeling levert langdurige resultaten op zodat je er nog lang van kunt nagenieten.

 

Geschikt voor mij?

De Fotona 4D-laser is geschikt voor alle huidtypen. Naast het unieke voordeel van de verschillende golflengtes heeft de Fotona daarnaast veel verschillende handstukken. Op deze manier kunnen wij allerlei veelvoorkomende huidproblemen behandelen maar ook huidproblemen die minder bekend zijn. Over het systeem en over ieder handstuk is goed nagedacht. Het systeem is zeer innovatief en ook goed getest waardoor de behandelingen stuk voor stuk volledig veilig zijn. Hierdoor kunnen we alle aspecten van huidveroudering ermee aanpakken. Niet alleen huidverslapping en rimpels, maar ook hangende oogleden en volumeverlies in de lippen. Ook kunnen we een verouderde huid, een ongelijkmatige teint en structuur, zogenaamde ‘hamsterwangen’ en acne littekens op doeltreffende manier behandelen. Kortom: wij zijn zeer blij dat we één van de weinige klinieken in Nederland zijn die met dit fantastische systeem kunnen en mogen werken.

 

Resultaten en hersteltijd

De behandeling is volledig veilig aangezien er geen risico’s bekend zijn. Verder is de behandeling niet pijnlijk. In het begin kan je huid nog wat gevoelig reageren op de laserbehandeling. De huid kan dan wat rood zijn en trekkerig aanvoelen. Zorg er dan voor dat je je huid goed hydrateert en beschermt.  Resultaten zijn al zichtbaar na één sessie. Voor een optimaal resultaat worden minimaal drie sessies aanbevolen. Over het algemeen zien wij dat onze cliënten 3 tot 5 behandelingen nodig hebben voor het gewenste resultaat. Tussen de behandelingen moet minimaal twee weken rusttijd zitten aangezien de collageenproductie van onze huid een natuurlijk en langzaam proces is. Het beste resultaat is zichtbaar 3 tot 6 maanden na de laatste behandeling. Zoals elke huid verjongende behandeling is het resultaat helaas niet voor eeuwig. We raden je daarom aan om elk anderhalf jaar een opfrisbehandeling uit te voeren.

 

Ben je benieuwd hoe de Fotona4D® laserbehandeling kan helpen om jouw huid te verjongen en strakker te maken door collageen te stimuleren en de huid te dwingen zichzelf te herstellen met hernieuwde kwaliteit en elasticiteit? Bij BLOY staan onze ervaren huidtherapeuten en huidspecialisten 7 dagen per week voor jou klaar. Wij heten je van harte welkom bij BLOY Institute! Klik hier voor het maken van een afspraak.