Skip to main content
Blog

Clinic 28 in de spotlight: jouw fillers in Amsterdam

By januari 26, 2021No Comments

In de wereld van beauty is er de laatste jaren een enorme groei in de vraag naar cosmetische behandelingen zoals lip fillers, skinboosters of Sculptra behandelingen. BLOY Institute werkt in Amsterdam Oud-Zuid samen met Clinic 28, dé plek voor fillers in Amsterdam, onder leiding van één van de meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland: Drs. Fred. T.M. Tjan. Hieronder werken cosmetisch artsen Drs. Elvera Meijer en Drs. Amber Zegveld.

Er zijn veel verschillende soorten fillers zodat je verschillende behandelindicaties optimaal kunt behandelen. In het gezicht zitten veel verschillende structuren en afhankelijk van het gebied dat je behandelt, kun je kiezen voor een stevigere of zachtere filler. De artsen van Clinic 28 werken met een heel palette aan verschillende fillers om het gewenste effect te bereiken. Deze verschillende fillers zijn Hyaluronzuur, Sculptra en skinboosters.

HYALURONZUUR

Een behandeling met een hyaluronzuur filler helpt verloren volume te herstellen of kan ingezet worden om bepaalde gezichtskenmerken te accentueren zoals het vergroten van de lippen of extra volume te geven aan de jukbenen. Hyaluronzuur geeft de huid direct zichtbaar meer volume en verzakkingen worden hersteld. De behandeling met hyaluronzuur geeft direct een fris, voller en gladder resultaat. U profiteert, afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt, 6 tot 18 maanden van het effect.

SCULPTRA

Sculptra is een ander type filler dan hyaluronzuur. Het is een biologisch afbreekbaar polymelkzuur  verwerkt in hydrogel. De 100% zuivere melkzuurmoleculen zijn gewonnen uit vruchten en bieten. Dit melkzuur stimuleert de vorming van collageen in ons lichaam waardoor de huid voller en steviger zal worden. Bij een behandeling met Sculptra zet namelijk het lichaam zelf aan tot de productie van nieuw collageen. De huid zal zichzelf met de duur verbeteren en voller, steviger en elastischer worden. Het resultaat is langdurig een jonger, fris uiterlijk door behoud en verbetering van de huidkwaliteit.

SKINBOOSTERS

Een skinbooster is een niet gecrosslinkt hyaluronzuur met een lage viscositeit die ervoor zorgt dat de toplaag van de huid beter in staat is om de watermoleculen vast te houden. Hierdoor is de huid beter gehydrateerd en krijg je en gezonde glow met als gevolg een verbeterde huidkwaliteit.

BEN JIJ NOU NIEUWSGIERIG GEWORDEN NAAR ONZE BEHANDELINGEN?

Al onze behandelingen met injectables en fillers worden uitgevoerd door de cosmetische artsen van Clinic 28 bij BLOY Institute in Amsterdam Zuid. Wil je een afspraak maken? Klik hier en plan je afspraak in of bel naar ons: 020-8545161. Voel je vrij om langs te komen in de winkel: Willemsparkweg 168a 1071HT Amsterdam (Kruising Cornelis Schuytstraat en Koninginneweg)