Skip to main content
Blog

BIG NEWS: Bloy Komt Naar Eindhoven

By maart 1, 2024No Comments

Met een prachtige locatie aan de Willemsparkweg is BLOY Institute een begrip in Amsterdam en komen klanten vanuit heel Nederland naar Oud-Zuid om een huidbehandeling te krijgen. Ik heb altijd al de droom gehad om uit te breiden en door mijn Brabantse roots kriebelde het om een vestiging te openen in het zuiden van het land.

De nieuwe locatie van Bloy zal zich gaan vestigen in het voormalige pand van Agua Skin Institute op een prachtige A-locatie. Ik werk al jarenlang samen met de eigenaresse van Agua Skin Institute, Tanja Vinken, wij delen een zelfde visie in het ondernemen en sparren graag over nieuwe internationale innovaties binnen de huidverbetering. Aangezien ik wil groeien en Tanja meer tijd aan andere dingen wil besteden was er een perfecte match. Met Tanja’s vertrouwen in het verder uitbouwen van de kliniek draagt ze met alle liefde het stokje aan mij over.

Maar ik ga dit avontuur niet alleen aan. Niemand minder dan mijn zus Daisy zal aan het roer staan in de nieuwe locatie. Daisy runt al jaren een eigen bedrijf maar wilde graag uitbreiden. We hebben het er vaak over gehad, maar Daisy wilde het vertrouwde Brabant niet verlaten voor Amsterdam. Dit was dus dé uitgerekende kans om samen met haar te werken voor de nieuwe Bloy vestiging in Eindhoven. Samen met ons team van professionals zullen we ervoor zorgen dat resultaatgerichte behandelingen en hoogwaardige service centraal staan. Net als in Amsterdam kun je in Eindhoven terecht voor huidverjonging, acne behandelingen, body treatments of een heerlijke ontspannen gezichtsbehandeling zoals de signature Labareau Facial. De locatie in Eindhoven zal worden uitgebreid met body behandelingen waaronder de Venus Legacy en EM Tight.

Vanaf april kun je bij BLOY Institute in Eindhoven een behandeling boeken. Zoals cliënten van Bloy Institute gewend zijn, streef ik met mijn zus en het team naar een plek waar elke cliënt zich speciaal en verzorgd voelt.