Skip to main content
Blog

De anti-aging beauty waarheid: achter de evolutie van de huidwetenschap

By december 22, 2021No Comments
De anti-aging beauty waarheid.

Wetenschappers onthullen de waarheid achter de evolutie van de huidwetenschap.

De afgelopen jaren heeft er een paradigmaverschuiving plaatsgevonden in huidverjonging, een trend die in de nabije toekomst van de huidverzorgingswetenschap alleen maar zal worden versneld. Hoewel het herstel van de huid vroeger alleen werd bereikt door dure aankopen in esthetische klinieken, speelt huidverjonging nu een fundamentele rol in ons holistische schoonheidsregime thuis. Evenzo zijn de doelen en ambities van de anti-aging huidwetenschap ook veranderd. Vroeger waren we het er algemeen over eens dat huidverzorgingsroutines voor thuis alleen de onvermijdelijke verouderingsgerelateerde verslechtering aanpakten, waar nu het ambitieuzere doel is om alle tekenen van huidveroudering om te keren. Het hebben van een jeugdig complex wordt niet meer alleen gerealiseerd door acquisitie. Een grondige anti-aging huidverzorgingsroutine thuis wordt het cruciale element dat ons een stap dichter bij onze gewenste eeuwige jeugd brengt.

In deze context is esthetische chirurgie een bijkomend aspect geworden, in plaats van alleen maar de manier waarop huidverjonging kan worden bereikt. Home-based wellness-regimes voeren hun spel op in de evolutie van anti-aging huidverzorgingswetenschap, en tegenwoordig dragen individuen zelf een grotere verantwoordelijkheid bij het proces om hun huid vitaal, gezond en stralend te houden. Deze ontwikkeling is de drijvende factor achter de noodzaak om thuis anti-aging huidverzorgingsproducten te ontwikkelen die niet alleen effectief zijn, maar ook gemakkelijk en veilig te gebruiken zijn zonder noemenswaardige uitvaltijd.

Hoewel een aantal producten hebben geprobeerd de veroudering van de huid tegen te gaan, worden deze producten nog steeds voornamelijk gebruikt in klinische huidtherapieën en zijn ze niet beschikbaar voor thuisgebruik. Om deze reden werkte de meest gerenommeerde huidexpert van Nederland, Lindsay van der Looij, samen met vooraanstaande biochemici om een ​​home-based anti-aging huidverzorgingsregime te creëren dat nog steeds ontbrak op de markt van wereldwijde huidverzorgingsproducten. Na jaren van uitgebreid onderzoek, formule-ontwikkeling en klinische tests, biedt de lancering van LABAREAU een baanbrekende huidverzorgingslijn die de tekenen van veroudering vermindert en transformatieve resultaten biedt in de strijd tegen rimpels, pigmentatie en littekens. De collectie bestaat uit acht gebruiksvriendelijke producten die gemakkelijk kunnen worden geïmplementeerd in iemands schoonheidsregime, de huid verjongen en de tekenen van veroudering tegengaan.

De producten van LABAREAU stimuleren de verjonging van de huid door het vermogen om collageen en elastine te produceren te herstellen. In de voorhoede van deze innovatiedrang is de uniek geformuleerde SAXZ-12®️-technologie van het merk, die de vorming van krachtige en sterk geconcentreerde ingrediënten bevordert. Klinisch bewezen resultaten laten zien hoe rimpels, poriën en fijne lijntjes aanzienlijk worden verminderd. Ondertussen wordt de schoonheid van de huid geoptimaliseerd door er gladder, voller en steviger uit te zien en aan te voelen.

De introductie van LABAREAU op de wereldmarkt biedt een revolutionaire benadering van anti-veroudering in het comfort van uw eigen huis. Een exclusieve en gebruiksvriendelijke huidverzorgingslijn die pleit voor een wetenschappelijke doorbraak die de noodzaak voor drukbezette mensen stopt om ruimte te maken voor tijdrovende cosmetische afspraken. LABAREAU biedt u eenvoudig klinische resultaten bij het stimuleren van collageen en het verjongen van de huid, waardoor u volledig onder de indruk zult zijn.

Uw dagelijkse, eenvoudige huidregime dat pioniert in gezondheid en schoonheid.