Skip to main content

VenusViva™

Opzoek naar een effectieve behandeling die onregelmatigheden zoals pigmentvlekken, acnelittekens, fijne lijntjes, rimpeltjes en een grove huidstructuur aanpakt? De VenusViva™ is het antwoord. De VenusViva™ werkt met revolutionaire Nano Fractional Radio Frequentie technologie.

Maak een afspraak
Skin scan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Persoonlijk behandelplan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Getrainde professionals
Onze experts zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten met meer dan 600 uur training.
Play Video

Hoe gaat de Venus Viva te werk? Klik hier voor een filmpje

Maak een afspraak

Vergoeding voor VenusViva™?

Door de meeste zorgverzekeraars wordt een litteken behandeling (deels) vergoed. Wilt u weten of de Venus Viva behandeling in aanmerking komt voor een vergoeding? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal benodigde behandelingen verschilt van persoon tot persoon. De NanoFractional Radio Frequency (RF) applicator behandeling heeft doorgaans 4-6 behandelingen om een optimaal resultaat te laten zien. Tussen de behandelingen door wordt een pauze van 1 maand gepland. Na een volledige behandelkuur kunt u het resultaat bijhouden met 2-4 behandelingen per jaar.

Na de behandeling?

De hersteltijd van de NanoFractional Radio Frequency (RF) applicator ligt rond de 5 dagen. Direct na de behandeling zal de huid warm aanvoelen en deze kan licht gezwollen zijn. Als gevolg van de lichte zwelling kan ook schilfering optreden. Na een week zult u de eerste resultaten al kunnen waarnemen.