Skip to main content

Icoone® body

De Icoone® biedt de nieuwste behandeltechniek voor een mechanische bindweefselmassage. Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij slapper. Met de Icoone® behandeling pakken we verslapping en cellulite aan.

Maak een afspraak
Skin scan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Persoonlijk behandelplan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Getrainde professionals
Onze experts zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten met meer dan 600 uur training.
Maak een afspraak

Wat is bindweefselmassage eigenlijk?

Bindweefselmassage wordt, zoals de naam al zegt, uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering en verstrakking van de huid. Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding en reduceert blokkades. Ook helpt het om overtollig vocht (bijvoorbeeld onder de ogen) effectief af te voeren (lymfedrainage).

Consult

Voordat we de behandeling uitvoeren plannen we eerst altijd een consult bij de schoonheidsspecialiste. Hierbij stellen we een indicatie en geven we een behandeladvies op maat zodat we samen optimaal resultaat kunnen bereiken.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hoeveel behandelingen u nodig heeft hangt af van de indicatie en de doelstellingen. Doorgaans kunt u uitgaan van een behandelkuur van 10 – 12 behandelingen. Na de behandelkuur adviseren we om maandelijks het resultaat bij de houden.

Voor welke indicaties is de behandeling geschikt?

  • Voor het aanpakken van verslapping van de huid
  • Voor het aanpakken van cellulite
  • Voor het aanpakken van kleine lokale vetophopingen
  • Voor het verbeteren van uw lichaamscontouren
  • Voor het behandelen van lymfoedeem
  • Voor het behandelen van lipoedeem

De behandeling is geschikt voor alle huidtypen en kan op het hele lichaam worden toegepast. Veel gevraagde behandelgebieden zijn de benen, de buik, de armen en de billen.

Na de behandeling

Met deze behandeling is er geen downtime. Voor een optimaal resultaat raden wij aan om gezond te eten, voldoende water te drinken en te sporten.