Skip to main content

EM tight DUO

EM tight DUO is de nieuwste innovatie van EM Tight. Dit apparaat gebruikt zowel de technologie van de EM tight én Radiofrequentie. Door gelijktijdig zowel radiofrequentie als elektromagnetische energieën met hoge intensiteit uit te zenden, is het eindresultaat meer vetreductie, een strakker silhouet én spiergroei.

Maak een afspraak
Skin scan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Persoonlijk behandelplan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Getrainde professionals
Onze experts zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten met meer dan 600 uur training.
Maak een afspraak

EM tight DUO behandeling boeken?

Deze kortdurende maar intensieve behandeling wordt gedaan in kuurvorm en heeft als behandelzones; de buik, de billen en de armen. Tijdens de behandeling ligt u op uw rug of buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. Zodra u ligt worden de handstukken op het lichaam gezet door middel van een elastische band. De handstukken zorgen voor elektromagnetische energie die de spieren laat samentrekken. Door de spiercontracties nemen de spiervezels en het volume van de spieren toe, waardoor de spiermassa aanzienlijk vergroot en het vetpercentage afneemt. Bij de EM Tight DUO behandeling wordt met behulp van radiofrequentie de spieren verwarmd, u zult warmte op de behandelzone ervaren.

Hoe ziet een EM tight DUO behandeling eruit?

Wilt u ook af van overtollig vet en wilt u uw spiermassa vergroten zonder daar teveel moeite voor te doen? Dan is de EM tight behandeling dé oplossing. U kunt deze behandeling nu boeken via de website. Wilt u liever eerst meer informatie over de behandeling? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Wat zijn de bijwerkingen van een EM tight DUO behandeling?

Het gevoel van de behandeling kan vergeleken worden met een intensieve work-out, maar is niet pijnlijk. Daarnaast zweet u niet, anders dan tijdens een gewone work-out in de sportschool. Een ander voordeel van de EM tight behandeling is, dat er geen hersteltijd is na de behandeling en dat spierpijn niet of nauwelijks optreedt.