Skip to main content

Fotona Dynamis 4D® – Laser spataderenbehandeling

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Hiermee wordt de huid sterk verstrakt waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Deze behandeling vindt niet alleen op de huid plaats, maar ook van binnenuit! Met deze behandeling krijg je het effect van een facelift, maar dan zonder operatie. Nog een pluspunt: de behandeling levert langdurige resultaten op zodat je er lang plezier van hebt!

Maak een afspraak
Skin scan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Persoonlijk behandelplan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Getrainde professionals
Onze experts zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten met meer dan 600 uur training.
Maak een afspraak

Waarom is de Fotona Dynamis uniek?

De Fotona Dynamis is zeer speciaal omdat er met twee lasers in één systeem wordt gewerkt, namelijk met de 1064nm Nd:YAG laser en de 2940 nm Er:YAG laser. Door de twee lasers kunnen we tegelijkertijd op verschillende golflengtes werken en op verschillende huidlagen. Het lasersysteem van Fotona heeft daarnaast vele verschillende handstukken waardoor we allerlei veel voorkomende huidproblemen kunnen behandelen maar ook huidproblemen die wat minder bekend zijn. Over het systeem en over ieder handstuk is goed nagedacht. Het systeem is zeer innovatief en ook goed getest waardoor de behandelingen stuk voor stuk volledig veilig zijn. Alle aspecten van huidveroudering kunnen we ermee aanpakken. Niet alleen huidverslapping en rimpels, maar ook hangende oogleden en volumeverlies in de lippen. Kortom: wij zijn zeer blij dat we één van de weinige klinieken in Nederland zijn die met dit fantastische systeem kunnen en mogen werken.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Over het algemeen zijn er 3 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen, maar alles hangt af van hoeveel aders/vaten behandeld dienen te worden en hoe groot het te behandelen gebied is.

Na de behandeling

De hersteltijd van deze behandeling is kort en de genezing verloopt een stuk sneller dan bij een operatie. Na de behandeling zal je huid nog even warm aanvoelen. We adviseren je om na de behandeling ten minste 48 uur te wachten met sporten of naar de sauna te gaan. Ook heet douchen raden we direct na de behandeling af. Als je de behandelde huid blootstelt aan de zon is het gebruik van een SPF zeer belangrijk.