Skip to main content

Fotona Dynamis 4D® – Laser ontharing

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Nog een pluspunt: de behandeling levert langdurige resultaten op zodat je er lang plezier van hebt! De Fotona4D® laser is dé laser voor ontharingsbehandelingen.

Maak een afspraak
Skin scan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Persoonlijk behandelplan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Getrainde professionals
Onze experts zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten met meer dan 600 uur training.
Maak een afspraak

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Na de eerste behandeling zie je al duidelijk resultaat, maar we raden aan om een kuur van 6 tot 12 behandelingen te doen om blijvende resultaten te behalen.

Na de behandeling

Direct na de behandeling kan je wat milde roodheid zien op de behandelde zone. Over het algemeen trekt de roodheid binnen een paar uur helemaal weg.

Waarom is de Fotona Dynamis uniek?

De Fotona Dynamis is zeer speciaal omdat er met twee lasers in één systeem wordt gewerkt, namelijk met de 1064nm Nd:YAG laser en de 2940 nm Er:YAG laser. Door de twee lasers kunnen we tegelijkertijd op verschillende golflengtes werken en op verschillende huidlagen. Het lasersysteem van Fotona heeft daarnaast vele verschillende handstukken waardoor we allerlei veel voorkomende huidproblemen kunnen behandelen maar ook huidproblemen die wat minder bekend zijn. Over het systeem en over ieder handstuk is goed nagedacht. Het systeem is zeer innovatief en ook goed getest waardoor de behandelingen stuk voor stuk volledig veilig zijn. Alle aspecten van huidveroudering kunnen we ermee aanpakken. Niet alleen huidverslapping en rimpels, maar ook hangende oogleden en volumeverlies in de lippen. Kortom: wij zijn zeer blij dat we één van de weinige klinieken in Nederland zijn die met dit fantastische systeem kunnen en mogen werken.