Skip to main content

Nordlys (Ellipse)
IPL Laser – vaatjes & spider naevi

Nordlys (Ellipse) IPL wordt al jaren gebruikt om vaatjes en spider naevi te behandelen. Vaatjes in het gezicht zijn een veelvoorkomend probleem naarmate we ouder worden, ze kunnen vergrote en vertakte bloedvaten worden, of ze kunnen een meer diffuus patroon van roodheid zijn, vaak gezien over de wangen of neus. Nordlys (Ellipse) IPL werkt door zich te richten op het zichtbare pigment in de oppervlakkige bloedvaten met een geselecteerde golflengte van licht. Het licht verwarmt het vat, waardoor het onmiddellijk dichtschroeit. Het resultaat is de verwijdering van de doelader en de vermindering van algehele roodheid en blozen.

Maak een afspraak
Skin scan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Persoonlijk behandelplan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Getrainde professionals
Onze experts zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten met meer dan 600 uur training.
Maak een afspraak

Heeft de behandeling downtime?

Nadat de behandeling is voltooid, kunnen patiënten binnen 3-5 dagen een helderdere, gezonder uitziende huid verwachten. Patiënten kunnen enige roodheid op de huid ervaren die binnen enkele uren zal vervagen. Bij herhaalde sessies kunnen patiënten een egalere teint, minder onzuiverheden en een gladdere textuur verwachten. De behandeling zal patiënten ook helpen om een jeugdigere huid te behouden.

Waar moet ik rekening mee houden wanneer ik wil laseren?

Belangrijk is dat u niet gebruind bent voor de behandeling. Vier weken voor de eerste behandeling, gedurende het hele traject en tot 4 weken na de laatste behandeling mag u absoluut niet in de zon of onder de zonnebank. Daarnaast dient u elke ochtend minimaal factor 30 aan te brengen op het te behandelen gebied. Ook is het niet mogelijk om te laseren wanneer u een spraytan of zelfbruiner heeft gebruikt.