Skip to main content

Fotona Dynamis 4D® – Smooth eye™

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Hiermee wordt de huid sterk verstrakt waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Deze behandeling vindt niet alleen op de huid plaats, maar ook van binnenuit! Met deze behandeling krijg je het effect van een facelift, maar dan zonder operatie. Nog een pluspunt: de behandeling levert langdurige resultaten op zodat je er lang plezier van hebt!

Maak een afspraak
Skin scan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Persoonlijk behandelplan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Getrainde professionals
Onze experts zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten met meer dan 600 uur training.
Maak een afspraak

Waarom is de Fotona Dynamis uniek?

De Fotona Dynamis is zeer speciaal omdat er met twee lasers in één systeem wordt gewerkt, namelijk met de 1064nm Nd:YAG laser en de 2940 nm Er:YAG laser. Door de twee lasers kunnen we tegelijkertijd op verschillende golflengtes werken en op verschillende huidlagen. Het lasersysteem van Fotona heeft daarnaast vele verschillende handstukken waardoor we allerlei veel voorkomende huidproblemen kunnen behandelen maar ook huidproblemen die wat minder bekend zijn. Over het systeem en over ieder handstuk is goed nagedacht. Het systeem is zeer innovatief en ook goed getest waardoor de behandelingen stuk voor stuk volledig veilig zijn. Alle aspecten van huidveroudering kunnen we ermee aanpakken. Niet alleen huidverslapping en rimpels, maar ook hangende oogleden en volumeverlies in de lippen. Kortom: wij zijn zeer blij dat we één van de weinige klinieken in Nederland zijn die met dit fantastische systeem kunnen en mogen werken.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Gemiddeld zijn er 3 tot 5 behandelingen nodig, afhankelijk van jouw huidconditie en diepte van de lijnen en/of rimpels. We starten altijd met een uitgebreide intake zodat we je vooraf kunnen vertellen hoeveel behandelingen we denken dat je nodig hebt.

Na de behandeling

De meeste mensen ervaren geen down-time, maar in sommige gevallen is er sprake van minimale roodheid of zwelling na de behandeling en kan de huid wat uitdrogen. Het is mogelijk om binnen een week al verbetering te zien doordat we bestaand collageen hebben geactiveerd. De tweede fase van de huidverbetering is te merken tussen de 4 en 8 weken, aangezien het zo lang duurt voordat het nieuwe collageen is aangemaakt. Wij adviseren je om na de behandeling te zorgen voor een goede skin care routine en daar ook 2 keer per dag een oogcrème in op te nemen.