Skip to main content

Nordlys (Ellipse)
IPL Laser – Face photo rejuvenation & huidverjonging

Een heldere teint is iets wat veel mensen willen, maar zelfs met het meest zorgvuldige huidverzorgingsregime kan een vlekvrije huid moeilijk te bereiken zijn. Full face photo rejuvenation, waarbij gebruik wordt gemaakt van de IPL Laser en zijn Intense Pulsed Light (IPL)-technologie, kan de verschijning van enkele van de meest voorkomende huidproblemen helpen verminderen, waaronder bruine vlekken, melasma, gebroken haarvaten en schade door de zon. De IPL Laser is een minimaal invasieve huidprocedure die ook tekenen van veroudering behandelt, zoals rimpels of ouderdomsvlekken.

Maak een afspraak
Advies
Kom langs voor een advies gesprek met een van onze huidtherapeuten.
Persoonlijk behandelplan
Op basis van het advies gesprek creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Getrainde professionals
Onze experts zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten met meer dan 600 uur training.
Maak een afspraak

Wat is IPL full face photo facial rejuvenation?

Een IPL photo facial is een laserverjongingstherapie die de aanmaak van collageen stimuleert en de structuur en egaliteit van de huid behandelt. De IPL photo facial helpt tekenen van veroudering te verminderen zonder fijne lijnen en rimpels. Het is een pijnloze procedure die het uiterlijk van uw huid enorm kan verbeteren.

Hoelang blijven de resultaten van de IPL photo facial zichtbaar?

Een IPL photo facial maakt gebruik van precieze lichtenergie om gepigmenteerde delen van uw huid aan te pakken. Aangezien IPL photo facials niet-chirurgisch en niet-invasief zijn, kan deze behandeling ongeveer één keer per maand of één keer per vier weken worden uitgevoerd totdat het gewenste resultaat is bereikt.

Hoe vaak moet je een IPL photo facial ondergaan?

IPL photo facials helpen bij het verminderen van tekenen van veroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes en zonnevlekken. IPL heeft ook het vermogen om de collageenaanmaak te stimuleren en verbetert de algehele textuur van de huid.

Waarom zou ik kiezen voor een IPL photo facial?

Als het gaat om het behalen van grote resultaten met een kleine downtime, heeft de IPL photo facial veel te bieden. Deze op licht gebaseerde behandeling is een van de krachtigste manieren om huidpigmentatie te egaliseren en roodheid, donkere vlekken en verkleuring te verminderen.

Heeft de behandeling downtime?

Nadat de behandeling is voltooid, kunnen patiënten binnen 3-5 dagen een helderdere, gezonder uitziende huid verwachten. Patiënten kunnen enige roodheid op de huid ervaren die binnen enkele uren zal vervagen. Bij herhaalde sessies kunnen patiënten een egalere teint, minder onzuiverheden en een gladdere textuur verwachten. De behandeling zal patiënten ook helpen om een jeugdigere huid te behouden.

Waar moet ik rekening mee houden wanneer ik wil laseren?

Belangrijk is dat u niet gebruind bent voor de behandeling. Vier weken voor de eerste behandeling, gedurende het hele traject en tot 4 weken na de laatste behandeling mag u absoluut niet in de zon of onder de zonnebank. Daarnaast dient u elke ochtend minimaal factor 30 aan te brengen op het te behandelen gebied. Ook is het niet mogelijk om te laseren wanneer u een spraytan of zelfbruiner heeft gebruikt.