Skip to main content

Fotona Dynamis 4D®

Fotona4D® is een baanbrekende laserbehandeling die een unieke combinatie van twee laser golflengten gebruikt om 4 verschillende “lagen” van de huid te behandelen. Hiermee wordt de huid sterk verstrakt waardoor je een jongere uitstraling krijgt. Deze behandeling vindt niet alleen op de huid plaats, maar ook van binnenuit! Met deze behandeling krijg je het effect van een facelift, maar dan zonder operatie. Nog een pluspunt: de behandeling levert langdurige resultaten op zodat je er lang plezier van hebt!

Maak een afspraak
Skin scan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Persoonlijk behandelplan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Getrainde professionals
Onze experts zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten met meer dan 600 uur training.
Maak een afspraak

Hoe ziet de behandeling eruit?

Met de Nd: YAG-laser kunnen we door middel van de lange puls de perfecte oplossing bieden voor de behandeling van couperose. Deze lange puls bereikt een diepte van 5-6 mm in de huid, waardoor zeer effectieve behandelingen mogelijk zijn. De behandeling kan een beetje gevoelig zijn, vergelijkbaar met kleine speldenprikjes op de huid.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Over het algemeen zijn er gemiddeld 5 behandelingen nodig. Het kan zijn dat er iets meer of minder behandelingen nodig zijn. Tijdens de intake kunnen we een betere inschatting maken over hoeveel behandelingen bij jou nodig zullen zijn.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid rood en opgezwollen zijn. Ongeveer 2 weken na de behandeling is de huid genezen. Het dagelijks gebruik van een SPF is een must na het behandelen van couperose met laser. Daarnaast adviseren we je om na de behandeling een aantal dagen niet te sporten en op te passen met hitte zoals heet douchen of naar de sauna gaan om te voorkomen dat vaatjes onverhoopt toch weer openspringen.