Skip to main content

Xl hair behandeling

Nieuw in ons behandelpakket is de XL Hair behandeling om haargroei te stimuleren. Het (vroegtijdig) uitvallen van de haren komt met name bij mannen voor en kan als niet wenselijk worden ervaren. De XL Hair behandeling biedt een oplossing. De afgelopen maanden hebben wij deze behandeling uitvoerig getest en met erg goede resultaten.

Maak een afspraak
Skin scan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Persoonlijk behandelplan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Getrainde professionals
Onze experts zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten met meer dan 600 uur training.
Maak een afspraak

Hoeveel behandelingen heb ik nodig voor een mooi resultaat?

Een behandeling voor mannen bestaat uit 6 sessies en voor vrouwen uit 8 sessies waarbij de eerste 4 behandelingen wekelijks plaatsvinden en daarna eens per twee weken. Uit de klinische studie is gebleken dat met deze sessies te beste resultaten worden geboekt. Het verschil tussen mannen en vrouwen wordt bepaald door de verschillen in de hormoonhuishouding. Bij sommige indicaties / situaties kunnen meerdere behandelingen nodig zijn, bijvoorbeeld als iemand zich in de DHT piek bevind. Na een kuur is het belangrijk om iedere 6-8 weken voor een onderhoudsbehandeling te komen. Het gebied waar haaruitval plaatsvindt wordt behandeld. Daarnaast krijgt u producten mee voor thuis om het resultaat te ondersteunen.

Tips voor een optimaal resultaat

Vooraf aan het behandeltraject krijgt de cliënt een haarspray en shampoo mee naar huis. De haarspray moet je elke dag gebruiken om de haarfollikels en hoofdhuid te voorzien van extra voeding. De shampoo moet worden gebruikt in de ochtend van de dag van de behandeling. De hoofdhuid wordt hierdoor voorbereid op de behandeling. De vloeistof die tijdens de behandeling zal worden geïnjecteerd kan hierdoor beter worden opgenomen in de haarfollikels en hoofdhuid. Het mooiste resultaat krijg je dus door de samenwerking tussen de cliënt en de behandelaar. Volg dus netjes het behandelplan voor thuis!

Wanneer kun je niet worden behandeld met xl hair?

In een aantal gevallen is een behandeling met XL Hair geen optie. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunnen we dit meteen vaststellen.

Aantal indicaties wanneer behandeling niet mogelijk is:

  1. Wanneer je allergisch bent voor een van de bestanddelen
  2. Wanneer je een verlittekende vorm van alopecia hebt. Hierdoor zijn de haarfollikels dermate aangetast dat er geen nieuwe haren in kunnen groeien.
  3. Wanneer je een huidziekte hebt

Wanneer u een aandoening heeft en-of medicijnen gebruikt dan is het belangrijk om dit altijd aan te geven tijdens het consult. Dit kan het resultaat namelijk beïnvloeden.

Waarom is dit een goede behandeling voor haaruitval?

De XL hair is het enige product dat speciaal is samengesteld en ontwikkelt om de haarfollikels extra te voeden.

Moet ik rekening houden met een downtime?

Met deze behandeling is er geen downtime. Wel kan de hoofdhuid enkele uren na de behandeling gevoelig zijn en rood aan doen. Dit trekt vanzelf weg.

Hoe ziet de behandeling er precies uit?

Tijdens de behandeling brengen we de XL Hair in de hoofdhuid door middel van oppervlakkige injecties met de mesogun. Dit is een apparaat die elke keer een juiste dosering in de hoofdhuid brengt. De injecties zijn zo oppervlakkig dat je er bijna niks van voelt. De vloeistof wordt alleen geïnjecteerd op de plekken waar het haar begint uit te dunnen.