Skip to main content

Skinbooster behandeling

Een mooie gezonde stralende huid start met het optimaliseren van de huidkwaliteit. Een injectable behandeling met Skinboosters is hier uitermate geschikt voor. Skinboosters zorgen voor een langdurige en diepe hydratatie van de huid en ze zorgen er voor dat de huid weer in balans komt en de gezonde glow terug komt.

Maak een afspraak
Skin scan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Persoonlijk behandelplan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Getrainde professionals
Onze experts zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten met meer dan 600 uur training.
Maak een afspraak

Waar dien ik rekening mee te houden voor de behandeling?

Indien u bloedverdunnende medicijnen op recept gebruikt, kunt u deze in principe gewoon blijven gebruiken. Overleg dit wel altijd voor de behandeling met uw behandelaar bij BLOY Institute. Indien u bloedverdunnende medicijnen gebruikt zoals Ibuprofen en Aspirine zonder doktersvoorschrift is het aan te raden om hier een week van te voren mee te stoppen. Daarnaast adviseren we u ook een week van te voren te stoppen met het gebruik van visolie supplementen.

Doet de behandeling pijn?

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met hele fijne naalden. De meeste cliënten hebben geen verdoving nodig voor deze behandeling.

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

De behandeling heeft geen downtime. U kunt u dagelijkse activiteiten direct weer hervatten. In sommige gevallen kunt u last hebben van een lichte zwelling of een blauw plekje op de plaats van het prikken. Dit trekt spoedig weg.