Skip to main content

Hyaluronzuur filler behandeling

Naarmate we ouder worden neemt het volume in ons gezicht af waardoor er verzakkingen optreden. Tevens is botafbreuk, als gevolg van ons natuurlijk verouderingsproces, verantwoordelijk voor verzakkingen. Hyaluronzuur geeft de huid direct zichtbaar meer volume en verzakkingen kunnen hersteld worden.

Maak een afspraak
Skin scan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Persoonlijk behandelplan
Op basis van jouw huidscan creeëren wij een persoonlijk behandelplan.
Getrainde professionals
Onze experts zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten met meer dan 600 uur training.
Maak een afspraak

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuuur is een lichaamseigen stof. Na ongeveer ons 25stigste levensjaar zal de natuurlijke aanmaak van hyaluronzuur afnemen waardoor er verslapping en rimpels kunnen ontstaan. Een behandeling met een hyaluronzuur filler helpt verloren volume te herstellen of kan ingezet worden om bepaalde gezichtskenmerken te accentueren zoals het vergroten van de lippen of extra volume te geven aan de jubenen.

Hoe werkt een behandeling met Hyaluronzuur?

Bij een behandeling met een hyaluronzuur filler vindt altijd een geschikte verdoving plaats zodat u geen pijn hoeft te voelen. Met een canule of een kleine dunne injectienaald brengt de behandelend arts de gel op de juiste plaats in.  Sommige fillers zijn al gemixt met een verdoving waardoor verdere verdoving niet nodig is.

De behandeling is vrij snel en duurt ongeveer een half uur. Indien u voor een liquid facelift kiest zal een behandeling ongeveer een uur duren. Bij een liquid facelift worden diverse gebieden in het gezicht behandeld om de harmonie te herstellen. U kunt dit zien als een mini facelift.

Behoud van het resultaat

Omdat hyaluronzuur net als het menselijke hyaluronzuur een biologische stof is, breekt het lichaam de stof zelf af. U profiteert, afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt, 6 tot 18 maanden van het effect. De behandeling kan zonder problemen herhaald worden. Wanneer het volume langzaamaan weer afneemt kunt u ook tussentijds een touch up filler behandeling plannen.

Met welke merken werken jullie?

Wij werken met verschillende hoogstaande merken van de allerbeste kwaliteit. Afhankelijk van het beoogde resultaat wordt er in samenspraak met de arts besproken welk type filler het beste binnen uw behandelplan past.

Is een filler oplosbaar?

De hyaluronzuur fillers waarmee gewerkt wordt door de artsen van Clinic 28 zijn oplosbaar. Dit houdt in dat, indien u niet blij bent met het resultaat, de filler per direct opgelost kan worden. Dit maakt de behandeling nog veiliger.

Is een behandeling met hyaluronzuur veilig?

Ja zeker! Hyaluronzuur wordt al jaren lang gebruikt zonder problemen. Al onze artsen zijn BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVCG.

Kan ik een hyaluronzuur filler en B-behandeling tegelijkertijd ondergaan

Ja dat kan zeker. Tevens kan een behandeling indien nodig ook uitgebreid worden met een Sculptra of Radiesse behandeling. Iedere behandeling vindt in een andere huidlaag plaats waardoor diverse behandelingen in één keer uitgevoerd kunnen worden.