Skip to main content

After liposuctie massage

Het is belangrijk om de juiste nazorg te volgen na een liposuctie, dit is mogelijk met diverse after liposuctie massages. Het eindresultaat na een liposuctie is niet alleen het werk van de cosmetische chirurg. Het mooiste eindresultaat wordt ervaren door middel van de juiste nazorg en gespecialiseerde after liposuctie massages. Na een liposuctie kunnen verhardingen, onderhuidse klonten, zwellingen en een hobbelige huidstructuur ontstaan in de gebieden die behandeld zijn met een liposuctie, zeker wanneer een liposuctie plaatsvindt in combinatie met andere cosmetische procedures zoals bijvoorbeeld een BBL of vetinjecties. Het is enorm belangrijk om de juiste nazorg behandeling na een liposuctie te volgen om zo het mooiste resultaat te bereiken.

Gedurende een cosmetische operatie, zoals een liposuctie, loopt de huid trauma op. Een liposuctie geeft een visueel plattere buik als resultaat, maar kan in vele gevallen de huid ook verslappen. De juiste nazorg, in de vorm van after liposuctie massages, helpt om de huid te verstrakken en de lichaamscontouren te verbeteren.

De juiste nazorg na een liposuctie kan bijdragen aan een sneller herstel en betere resultaten. Zo kan met de juiste nazorg het overtollig vocht effectief worden afgevoerd en verstrakken de lichaamscontouren nog meer. Bij BLOY Institute bieden we u de volgende effectieve behandelingen om uw herstel te bevorderen.

Het is bevordelijk om direct na de liposuctie te beginnen met een manuele lymfedrainage en/of een Icoone® behandeling. Neem contact met ons op alvorens u een liposuctie operatie heeft gepland, zodat wij u kunnen verzekeren van een plek. Zo bent u goed voorbereid en verzekerd van het mooiste eindresultaat.

Venus LegacyManuele LymfedrainageIcoone®

Hoe ontstaan vochtophopingen na een liposuctie?

Het lymfesysteem is een onmisbaar onderdeel van het immuunsysteem. Het lymfevocht heeft als taak onder andere om afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen en zo voor een beter afweersysteem te zorgen. Toch zijn er verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld een cosmetische operatie, die ervoor kunnen zorgen dat er onvoldoende doorstroming plaatsvindt waardoor er vochtophoping (oedeem) ontstaat. Bij BLOY Institute bieden we verschillende behandelingen aan die de vochtdoorstroming stimuleren en vochtophopingen verwijderen na een liposuctie.

Manuele lymfedrainage

De manuele lymfedrainage behandeling is uiterst geschikt na intensieve ingrepen zoals liposucties en is uitermate geschikt als een after liposuctie massage. Na een liposuctie is het onderhuidse weefsel licht beschadigd. Als reactie hierop vormt het lichaam onderhuidse vochtophopingen, waardoor oedeem ontstaat (onderhuidse vochtophopingen). Hierdoor raken de lymfevaten tijdelijk verstopt en worden er minder afvalstoffen afgevoerd. Dankzij de toepassing van lymfedrainage wordt het lymfesysteem ondersteund en kan het vocht weer op de juiste manier worden afgevoerd. Manuele lymfedrainage zorgt op deze manier voor een sneller en mooier herstel na een cosmetische ingreep zoals een liposuctie. 

Icoone®

De Icoone® biedt de nieuwste behandeltechniek voor een mechanische bindweefselmassage. Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij slapper. Na een liposuctie helpt de Icoone® met het weghalen van vochtophopingen door middel van een gespecialiseerde after liposuctie massage.

Venus Legacy

Door de jaren heen verliest onze huid haar elasticiteit en wordt zij slapper. Een behandeling met de Venus Legacy biedt uitkomst. Deze pijnloze behandeling maakt gebruik van radio-frequentie, magnetische puls therapie en Vari-Pulse technologie. Na een liposuctie zorgt de Venus Legacy voor verstrakking van de huid en een verbetering van de lichaamscontouren.

Combinatie Venus Legacy en Icoone®

De beste behandelmethode na een liposuctie is een combinatiebehandeling van zowel de Icoone® als de Venus Legacy behandeling. De Icoone® helpt met het afdrijven van overtollig vocht, waarna de Venus Legacy helpt met het verstrakken van de huid en het herstellen van onderhuids trauma. U zult een zichtbare versteviging van de huid waarnemen. Al na 1 behandeling merkt u effect. Na de behandelkuur kunt u een prachtig resultaat in verstrakking van uw lichaamscontouren verwachten.

Afspraak maken

Wilt u een behandeling boeken? Maak een afspraak voor een behandeling of een gratis proefbehandeling via onze website. Wilt u meer informatie over de behandeling(en)? Bel ons en wij beantwoorden al uw vragen.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken