Wat zijn afhangende mondhoeken?

Afhangende mondhoeken zijn een veelvoorkomende aandoening in het gezicht. Vaak ontstaat dit door een tekort aan collageen als gevolg van huidveroudering of doordat botmassa in de jukbeenderen afneemt. Ook kan overactiviteit van de mondspier, de marionetlijn verduidelijken. Bij BLOY maken we gebruik van de volgende behandelingen om afhangende mondhoeken tegen te gaan.

B-behandelingFiller behandelingHIFU-behandeling

Afhangende mondhoeken behandelen bij BLOY Institute

Afhangende mondhoeken kunnen erg vervelend zijn. Ze geven vaak een verdrietige of boze uitstraling. Bij BLOY Institute kunnen we afhangende mondhoeken verhelpen door middel van een filler- of B behandeling of met HIFU. Voordat u één van onze behandelingen boekt, kunt u een afspraak maken voor een gratis consult met de cosmetisch arts, waardoor we een beter beeld krijgen van het probleem.

Afhangende mondhoeken behandelen met B

Afhangende mondhoeken zijn vaak goed te behandelen door middel van B. B is een tijdelijke spierontspanner, die ervoor zorgt dat de spiertjes in het behandelde gebied tijdelijk worden stilgelegd. Het resultaat is dat de spieren tijdelijk ontspannen waardoor uw mondhoeken weer worden gelift. B is een zeer veilige manier om afhangende mondhoeken te behandelen en zorgt ervoor dat u een tevreden uitstraling krijgt in het gezicht. Wilt u meer weten over de behandeling met B? Maak dan een afspraak voor een gratis consult met de cosmetisch arts

Afhangende mondhoeken behandelen met fillers

Soms geeft een spierontspanner (B) nog niet het gewenste resultaat. De cosmetisch arts kan er dan voor kiezen om fillers in te zetten. De filler behandeling is geschikt voor het verminderen van afhangende mondhoeken. Fillers zorgen er namelijk voor dat het volumeverlies bij de marionetlijn weer wordt opgevuld met hyaluronzuur. De lichaamseigen stof hyaluronzuur wordt tijdens de behandeling in het te behandelen gebied (de zogenaamde marionetlijn) geïnjecteerd om het volume op te vullen.

Afhangende mondhoeken behandelen met HIFU

De HIFU behandeling is een unieke behandeling gebaseerd op ultrasound die gericht is op het verstrakken van de huid. De energie die vrijkomt zorgt ervoor dat de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd, waardoor de huid voller wordt. U heeft gemiddeld 3 HIFU-behandelingen nodig om optimaal resultaat te behalen.

Gratis consult aanvragen fillers en B

Overweegt u een behandeling met fillers of B? Dan kunt u voor de behandeling eerst een gratis consult aanvragen, waarbij u wordt geadviseerd door de cosmetisch arts. Het consult kunt u hier aanvragen.

Behandeling boeken bij BLOY

Wilt u uw hangende mondhoeken laten behandelen met B, fillers of HIFU? Maak dan een afspraak voor een van de behandelingen bij BLOY Institute. U kunt hier een afspraak maken maar u kunt ook eerst telefonisch contact met ons opnemen.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken